Polską rządzi mafia, elity warte tyle co gów*o psa - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]

Napisano: 31 sie 2015, 16:01

Jeden z najbardziej znanych polskich marketingowców opublikował na swoim profilu na Facebooku emocjonalny wpis. Stwierdził, że Polską rządzi mafia ekonomiczno-gospodarcza, a układ zwalcza niewygodnych ludzi w brutalny sposób. „Andrzej Lepper nie popełnił samobójstwa” – napisał.

Przykro mi, że fasada rzekomej demokracji i wizerunek Polski jako postępowego kraju Unii Europejskiej przykrywa bardzo smutną Prawdę o Polsce – jako o zakłamanym kraju rządzonym przez mafię ekonomiczno- gospodarczą – skonstatował Tymochowicz

PRowiec szeroko wspominał również śp. Andrzeja Leppera: łzy same spływają na myśl,
że już nikogo w Polsce przypadek Andrzeja Leppera nie obchodzi nie interesuje i nie zajmuje Ja będę zawsze go miał w pamięci jako prawego prostego człowieka – wzgardzonego przez rzekome elity polskie – warte tyle, co gówno psa na zeszłorocznym śniegu – napisał

Tymochowicz zaapelował również do Zbigniewa Stonogi, który zamierza wystartować w jesiennych wyborach parlamentarnych, aby tego nie robił, bo jego zdaniem czeka go taki sam los jak śp. Andrzeja Leppera: Zbyszku – wycofaj się z polityki jeszcze nie jest za późno !!!!! Nie warto, wierz mi, nie warto … Masz wspaniałą rodzinę – dla której warto żyć, a nie warto dla obcych – umierać ….. Rodacy będą mieli Cię kiedyś w dupie tak samo jak Andrzeja Leppera dzisiaj !!!

Marketingowiec podkreślał też, że służby mają prostą i skuteczną metodę na zwalczanie niewygodnych ludzi, co ma przejawiać się w następującym planie: 1 – Ignorować, 2 – ośmieszać 3 – kryminalizować 4 – prostytuować – czytamy na profilu Tymochowicza na Facebooku.
https://pikio.pl/tymochowicz-polska-rzad ... -gowo-psa/
Gość

Napisano: 31 sie 2015, 17:07

Ale własnie dlatego nie mozna sie im poddawac
A o Andrzeju Lepperze pamietamy bo o nim nie mozna zapomniec z tego co przeczytałam Joanna Kalata z Ruchu Samoobrony startuje w wzborach parlamentarnzch
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x