Napisano: 28 cze 2012, 10:07
Łukasz mam inne zdanie na ten temat, sama organizacja nie jest zła bo już sam fakt, że wielkie państwa majace rożną kulture chcĄ ZE SOBĄ ROZMAWIAĆ I MÓWIC WSPÓLNYM J EZYKIEM - JEST CZYMŚ POZYTYWNYM.
pROBLEM JEDNAK POLEGA NA TYM, ZE INTERESY SA RÓŻNE I TRZEBA JE POGODZIĆ.
bILANS ZAWSZE WYCHODZI NA ZERO WIĘC CZŁOWIEK rozsądny potrafi liczyć i robi to tak aby zawsze w skarbonce mieć parę groszy na trudne czasy, a nie żyć na kredyt do końca życia.
Czyli inwestować trzeba tak aby pieniadze włożone w inwestycje szybko przynosiły dochody - takie jest moje zdanie.
Jeżeli ktoś wydaje pieniądze na pokaz aby zabłysnac no to zgaśnie szybciej niż zdoła zarobić.
Myślę, że PO nie wykorzystała szansy i te rzady sa zmorą Polski bo wymachujac papierkami, fundując wystawne pogrzeby tydzież igrzyska tym sie rozsławiły ( rzad PO), ze cudze pieniądze potrafia wydawać z wyjatkową nonszalancją i są chłonne na POchwały bez odrobiny samokrytyki.
To na zasadzie : jak juz w ogole cos robie to musze mieć z tego zysk, a jak inni żyją i czy w ogóle żyja to dowiaduja się z mediów ewentualnie przy okazji strajków gdzie strajkujących \"najchętniej by spałowano\"
Dzidka