Potrzebuję pomocy - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 12 cze 2012, 21:10

Potrzebuję pomocy. Wiem,że nie jestem jedyną osobą na tym portalu która potrzebuję pomocy aczkolwiek jak to się mówi tonący brzytwy się chwyta dlatego i ja tu pisze. Potrzebne są mi pieniądze na studia , ponieważ studiuje dziennie a ostatnio moja rodzina znalazła się w bardzo złej sytuacji materialnej. Mama która prowadziła nasze niewielkie gospodarstwo rolne z którego głównie żyliśmy, przeszła poważną operację, co spowodowało że nie może dalej tego robić. Przyjeżdżałam i pomagałam jak tylko mogłam ale to jest bardzo trudne codziennie pokonywać 70km już nie wspomnę o tym że kosztowne. Jeśli mi ktoś nie pomoże będę zmuszona rzucić studia i zająć się naszym gospodarstwem :( a wtedy moje szanse na lepszą przyszłość legną w gruzach :( i brzydko powiem :już całe życie będę tylko krowy doić! :(:(:(
Podaję mój numer konta: 16 1240 2773 1111 0010 4144 3261
W razie pytań proszę pisać na maila gagal20@wp.pl
Z góry dziękuję!
~studentka

Napisano: 18 cze 2012, 13:48

Byłam w bardzo złej sytuacji finansowej po urodzeniu syna. Zostawiłam faceta przemocowca i użerałam się z nim w sadzie. Mieszkałam kontem u matki, która miała 800 zł emerytury. Nie miałam pracy ani na nią perspektyw. Więc założyłam działalność gospodarczą - badania opinii publicznej, czyli pracowałam jako ankieterka a w tym samym czasie zapisałam się na studia zaoczne. Na ankieterstwie można zarobić od 2000 do 500o tyś. miesięcznie. Praca ciężka ale się opłaca.W między czasie musiałam zajmować się 8 miesięcznym synkiem. Wstawałam o 5:00 a chodziłam spać o 24:00 - 01:00 w nocy. Weekendy w szkole. po 2 latach orki... podczas jednej z moich ankieterskich wizyt w instytucji (w instytucji szkoleniowej), zaproponowano mi pracę i na szczęście na mojej uczelni zaproponowano mi wtedy robotę abym u konkurencji nie pracowała. Tam spędziłam 3 lata. Obecnie pracuje na etacie i mogę powiedzieć, że do wszystkiego sama doszłam ! Ani razu nie poszłam do pomocy społecznej a nie raz było mi bardzo ciężko. Jeśli człowiek chce to da sobie radę. Skończyłam mgr ze średnia 4.86 i napisałam pracę badawczą z wyróżnieniem. Nie użalaj się... weź się w garść !

Powodzenia.
~absolwentka

Napisano: 18 cze 2012, 14:17

gratuluję sukcesu i pozdrawiam serdecznie!
~oko

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem