ja siędzę w domu z przekierowanym telefonem służbowym i dzwonią, dzwonią... bo odebraliśmy paczkę we wtorek a Kart odebrać się nie da... ale jest całkiem przyjemnie
właśnie... co z odbiorem kart?
dostałam paczkę z kartami, na razie leżą nie rozpakowane, aby właśnie nie wysłały się sms-y,
no ale jak długo tak można?
dostałam paczkę z kartami, na razie leżą nie rozpakowane, aby właśnie nie wysłały się sms-y,
jakieś pomysły?
Na ten czas kwarantanny polecam się wstrzymać z odbiorem przesyłki w systemie, myślę że dla wszystkich stron jest to uzasadnione
jakieś pomysły?
Na ten czas kwarantanny polecam się wstrzymać z odbiorem przesyłki w systemie, myślę że dla wszystkich stron jest to uzasadnione
Jestem takiego samego zdania. Czy odbiór KDR jest sprawą PILNĄ w takiej sytuacji? Wątpię.
Dokładnie, co z odbiorem kart. Może jakieś wyjaśnienie od Ministerstwa. Karty praktycznie wydajemy też seniorom i co z nimi? Mam pytanie pracuje w KDR od 3 lat czy są jakieś kontrole przeprowadzane w związku z prowadzeniem KDR z urzędów wojewódzkich ?
Właśnie - co myślicie o wysłaniu kart poleconym zpo?
Ja rozpakowałam paczkę ostatnio. I nawet mogłabym wydać kartę, ale ludziki nie chcą przychodzić. Pytają się czy wysłać. Odbiór będzie potwierdzony zwrotkę.
Mam też zalegające karty od stycznia 2019 - je też mogłabym przesłać.