Wszystko pięknie ładnie, ale kto to sfinansuj.... jakoś ministerstwo się do tego nie Pali, przecież można by w tym czasie wszystkie karty tak wysyłać,
U nas leża a u Was?
Wszystko pięknie ładnie, ale kto to sfinansuj.... jakoś ministerstwo się do tego nie Pali, przecież można by w tym czasie wszystkie karty tak wysyłać,
Na dzień dzisiejszy nie odbieram przesyłki w systemie. OPS mamy zamknięty i przyjmujemy tylko w sprawach PILNYCH, a czy KDR jest sprawą pilną - to raczej pytanie retoryczne. Jeżeli będzie to bardzo długo trwało to wezmę pod uwagę wysyłkę za potwierdzeniem odbioru, tylko to ma też pewne wady ;Pnaitsyrk85 pisze: ↑12 maja 2020, 10:22Wszystko pięknie ładnie, ale kto to sfinansuj.... jakoś ministerstwo się do tego nie Pali, przecież można by w tym czasie wszystkie karty tak wysyłać,
U nas leża a u Was?
no dobra, skoro nie wysyłacie i nie przyjmujecie przesyłki w systemie. jak tłumaczycie niecierpliwym ludziom, którzy "nagle i bardzo pilnie" potrzebują Kartymichu95 pisze: ↑13 maja 2020, 7:37Na dzień dzisiejszy nie odbieram przesyłki w systemie. OPS mamy zamknięty i przyjmujemy tylko w sprawach PILNYCH, a czy KDR jest sprawą pilną - to raczej pytanie retoryczne. Jeżeli będzie to bardzo długo trwało to wezmę pod uwagę wysyłkę za potwierdzeniem odbioru, tylko to ma też pewne wady ;Pnaitsyrk85 pisze: ↑12 maja 2020, 10:22Wszystko pięknie ładnie, ale kto to sfinansuj.... jakoś ministerstwo się do tego nie Pali, przecież można by w tym czasie wszystkie karty tak wysyłać,
U nas leża a u Was?
Nie tłumaczymy, nie miałem nawet jednego zapytania o KDR.magdalenamagda pisze: ↑13 maja 2020, 8:28jak tłumaczycie niecierpliwym ludziom, którzy "nagle i bardzo pilnie" potrzebują Karty
no ja miałam mnóstwo telefonów typu kiedy będzie, jak odebrać itd.michu95 pisze: ↑13 maja 2020, 11:11Nie tłumaczymy, nie miałem nawet jednego zapytania o KDR.magdalenamagda pisze: ↑13 maja 2020, 8:28jak tłumaczycie niecierpliwym ludziom, którzy "nagle i bardzo pilnie" potrzebują Karty
Wiem, ze predzej czy pozniej trzeba to zalatwic![]()