Ile trzeba czekac na wyrównanie - Świadczenia rodzinne

Strona 3 z 3    [ Posty: 28 ]

Napisano: 04 cze 2014, 9:41

O właśnie przed chwilą wyszedł ode mnie pijany opiekun, przyszedł wypełnić wniosek o zasiłek dla opiekuna. Musiał sobie chlapnąć na odwagę. Robimy generalne wietrzenie pokoju.
Olga2

Napisano: 04 cze 2014, 10:26

Ja tego nie rozumie skoro pytam delikatnie ile czasu trzeba czekać po wywiadzie i pozytywnej decyzji przyznającej na zwrócenie pieniędzy na konto które należą się mi ze wzglęgu na sprawowaną opiekę tak samo jak innemu opiekunowi. To skąd tyle złożliwości i pogardliwe odpowiedzi. Chyba od tego jest to forum że można zapytać o takie sprawy dotyczące świadczeń? Dlataego dla ludzi pokroju maxik nie mam zamiaru być kulturalne skoro on w swoich wypowiedziach nie ma za grosz kultury nie zna mnie a na dzień dobry jest złośiwy więc i na wzajem.
jowitka24

Napisano: 04 cze 2014, 11:00

jowitka24 pisze:Ja tego nie rozumie skoro pytam delikatnie ile czasu trzeba czekać po wywiadzie i pozytywnej decyzji przyznającej na zwrócenie pieniędzy na konto które należą się mi ze wzglęgu na sprawowaną opiekę tak samo jak innemu opiekunowi.
Widzisz, ja np. choćbym bardzo chciał, nie mam jak wydać decyzji, nie mówiąc w ogóle o wypłacie czegokolwiek. Dostawca oprogramowania daje dupy i bezczelnie zbywa nas "proszę uzbroić się w cierpliwość, może będzie do końca tygodnia". :roll:
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Napisano: 04 cze 2014, 11:16

Widzisz Iks tylko, że nawet jak powiesz uczciwie że poprostu nie masz jak zrobić wypłaty chociaż bardzo byś chciał, to i tak Tobie się oberwie nie dostawcy oprogramowania. Ludzie nie mają szacunku do urzędnika (pozostałości po komunie), no chyba że to ZUS lub US. powiem tak. Ja zawsze staram sie być dla ludzi miła, pomóc jak tylko mogę. Wiele spraw urzędowych również za nich załatwiam. Nie oczekuję słowa dziękuję bo na tym polega moja praca. Ale jak czytam na forum czy gdziekolwiek że urzędnicy to męty, niedouczeni kretyni itp. to odechciewa mi się wszystkiego. A już jak czytam "żyjecie za moje pieniądze " to mam ochotę kogoś walnąć.
Jola 1

Napisano: 04 cze 2014, 13:13

Jola 1 pisze:Widzisz Iks tylko, że nawet jak powiesz uczciwie że poprostu nie masz jak zrobić wypłaty chociaż bardzo byś chciał, to i tak Tobie się oberwie nie dostawcy oprogramowania. Ludzie nie mają szacunku do urzędnika (pozostałości po komunie), no chyba że to ZUS lub US. powiem tak. Ja zawsze staram sie być dla ludzi miła, pomóc jak tylko mogę. Wiele spraw urzędowych również za nich załatwiam. Nie oczekuję słowa dziękuję bo na tym polega moja praca. Ale jak czytam na forum czy gdziekolwiek że urzędnicy to męty, niedouczeni kretyni itp. to odechciewa mi się wszystkiego. A już jak czytam "żyjecie za moje pieniądze " to mam ochotę kogoś walnąć.
Bo sie poplacze,nie rob z siebie takiego aniolka,czytalem nie raz Twoje wpisy i taka milutka nie jestes.!
Gość

Napisano: 04 cze 2014, 13:41

A ja doceniam odpowiedż iksa dziękuje bardzo i teraz znam odpowiedż na moje pytanie. Takich ludzi sznuje i cenię zadaję pytanie dostaję odpoweidż szybko i na temat bez zbędnego oceniania kogoś kogo się nie zna. Dziękuje Iks. Wystarczyło tylko tyle powiedzieć ale maxik wolał się dowartościować wypisując głupoty że niby on taki mądry i cwany a jak widać zero pojęcia. Czy wszyscy pracownicy Mops nie mogli by być tacy jak Iks życzliwi i konkretni? To najbardziej cenię w ludziach. Pozdrawiam,
jowitka24

Napisano: 04 cze 2014, 14:29

Oj uważaj "jowitka24", nieraz pozory mylą.
Gość

Napisano: 04 cze 2014, 16:46

Ale Iks to pierwsza osoba która w moim temacie odpowiedziała konkretnie i na temat. Przejżyj temat i zauważysz że wszyscy co nie mają żadnej wiedzy klepią jęzorami bez ustanku maxik sraksik itp. więc Iksowi dziękuje za odpowiedż
jowitka24

Strona 3 z 3    [ Posty: 28 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x