Widzisz, ja np. choćbym bardzo chciał, nie mam jak wydać decyzji, nie mówiąc w ogóle o wypłacie czegokolwiek. Dostawca oprogramowania daje dupy i bezczelnie zbywa nas "proszę uzbroić się w cierpliwość, może będzie do końca tygodnia".jowitka24 pisze:Ja tego nie rozumie skoro pytam delikatnie ile czasu trzeba czekać po wywiadzie i pozytywnej decyzji przyznającej na zwrócenie pieniędzy na konto które należą się mi ze wzglęgu na sprawowaną opiekę tak samo jak innemu opiekunowi.
Bo sie poplacze,nie rob z siebie takiego aniolka,czytalem nie raz Twoje wpisy i taka milutka nie jestes.!Jola 1 pisze:Widzisz Iks tylko, że nawet jak powiesz uczciwie że poprostu nie masz jak zrobić wypłaty chociaż bardzo byś chciał, to i tak Tobie się oberwie nie dostawcy oprogramowania. Ludzie nie mają szacunku do urzędnika (pozostałości po komunie), no chyba że to ZUS lub US. powiem tak. Ja zawsze staram sie być dla ludzi miła, pomóc jak tylko mogę. Wiele spraw urzędowych również za nich załatwiam. Nie oczekuję słowa dziękuję bo na tym polega moja praca. Ale jak czytam na forum czy gdziekolwiek że urzędnicy to męty, niedouczeni kretyni itp. to odechciewa mi się wszystkiego. A już jak czytam "żyjecie za moje pieniądze " to mam ochotę kogoś walnąć.