Info dla osób używających SR/FA Sygnity - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 12    [ Posty: 117 ]

Napisano: 21 sie 2015, 14:21

Panie Tomku a to już nie można było starej wersji przystosować do tych wymagań tylko zmuszacie użytkowników do pracy na czymś co jest totalnym bublem, i nikt tych zmian nie chciał! Wy na tym bublu nie musicie pracować a my tak. A jak już chcieliście wprowadzać te zmiany no to wpierw należało zapytać użytkowników czy chcą tych zmian i przygotować tak ten nowy program żeby się dało na nim normalnie pracować, a nie poprawiacie bubla jak ktoś wam zgłosi że coś nie działa.
Sorry ale zaraz się zbliża nowy okres zasiłkowy i żaden z użytkowników nie będzie siedział nad tym co wy spieprzy.... bo nie ma na to czasu!
anetag
VIP
Od: 23 kwie 2014, 8:12
Zajmuję się:

Napisano: 21 sie 2015, 14:28

...
Ostatnio zmieniony 21 sie 2015, 14:31 przez SYGNITY, łącznie zmieniany 1 raz.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 21 sie 2015, 14:29

anetag pisze:Panie Tomku a to już nie można było starej wersji przystosować do tych wymagań
Nie można było, ponieważ stara wersja zaprogramowana w Delphi nie zapewniała technologii, której życzy sobie MPiPS i nie było możliwości jej przeróbki, tak jak parę lat temu nie było możliwości przeróbki starego Pomostu do wymagań MPiPS tylko musiał powstać nowy POMOST Std.
anetag pisze:i nikt tych zmian nie chciał
My też ich nie chcieliśmy. Proszę wierzyć, ze dla nas to tylko dodatkowa, ogromna praca do wykonania.
anetag pisze:wpierw należało zapytać użytkowników czy chcą tych zmian
niestety ani my ani Wy nie mielismy w tej sprawie nic do powiedzenia. Alternatywą była utrata homologacji dla nas i w konsekwencji nie możność korzystania z oprogramowania przez Was.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 24 sie 2015, 9:49

Uprzejmie przypominamy o nowej wersji, powstałej w całości w odpowiedzi na Wasze oczekiwania:

https://public.sygnity.pl/zabezpieczenie ... 12015-1650

i prosimy wszystkich posiadaczy wersji 2-1.1 o instalację 2-1.2.
A tych którzy jeszcze nie zainstalowali 2-1.1, o instalację obydwu wersji od razu.

pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 24 sie 2015, 11:07

Panie Tomku a na kiedy przewidujecie kolejne poprawki? czy nie lepiej się wstrzymać z obiema aktualizacjami do czasu ostatecznych poprawek?
Gość

Napisano: 24 sie 2015, 11:18

Następna wersja 2-1.3 jest przewidziana na połowę września. Aczkolwiek lepiej teraz zainstalować 2-1.2 - już kilkadziesiąt osób zainstalowało od wystawienia i na razie nie ma sygnałów aby coś było nie tak.

pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 24 sie 2015, 11:46

SYGNITY pisze:Następna wersja 2-1.3 jest przewidziana na połowę września. Aczkolwiek lepiej teraz zainstalować 2-1.2 - już kilkadziesiąt osób zainstalowało od wystawienia i na razie nie ma sygnałów aby coś było nie tak.

pozdrawiam
hehe dobry dowciap, ubawiłam się jak nigdy czytajcie forum to się dowiecie co jest nie tak, co chwila ludzie mają jakieś problemy z tym bublem, ja tego nie będę instalować dopóki nie będzie to poprawnie funkcjonować!
anetag
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 24 sie 2015, 12:43

Aneto, potwierdzam, na razie nie ma żadnych sygnałów aby w wersji 2-1.2 coś było nie tak. Więc jeśli masz problemy z 2-1.1 to najlepszym wyjściem dla Ciebie jest instalacja 2-1.2.
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 24 sie 2015, 12:52

panie sygnity ja nie mam problemu bo ja nie mam zamiaru jak na razie instalować tego waszego nowego bubla, my wolimy pracować na starym bublu, bo z tego co słyszę dookoła na nowym się nie da pracowac
anetag
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 24 sie 2015, 12:55

Czyli rozumiem, że będąc w tym wątku osobą, która najostrzej krytykowała tę wersję oprogramowania, nie widziałaś jej na oczy, tak?
Myślę że to cenna informacja, dla innych osób, którzy czytają ten wątek.

pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Strona 2 z 12    [ Posty: 117 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x