Info dla osób używających SR/FA Sygnity - Świadczenia rodzinne

Strona 4 z 12    [ Posty: 117 ]

Napisano: 24 sie 2015, 14:12

SYGNITY
Pracuję na bublu od początku lipca.
Opinia anetyg nie jest przesadzona, to 1.
Po 2, od lipca nie mogę doprosić się wydruków indywidualnych dla dłużników. Być może dla Was to nic takiego, ok.
Po moich pierwszych uwagach i uzyskaniu wiedzy, że mam sobie wszystko sama poprawiać, przestałam zgłaszać do was wnioski.
Wyszłam z założenia, że nie będę za nikogo pracować, bo NIKT MI ZA TO NIE ZAPŁACIŁ I NIE ZAPŁACI.
To, że nie macie uwag, nie znaczy, ze program jest fajny. Po prostu są tacy, którym ręce już dawno opadły i nie mają zamiaru wykonywać za was pracy.
Program to bubel.
Poczynając od jego oszałamiającej prędkości kończąc na babolu, jakimi są TW - od uwalenia całej dotychczasowej pracy do śmiesznego "edytowania" i obrabiania wydruków, tego nie da się nawet skomentować :(
Wybaczcie, ale twórca tej zmiany robił ją chyba siedząc na WC przy zgaszonym świetle.
kawa i ciasto

Napisano: 24 sie 2015, 14:17

Kawusia kochanie moje brawo, kocham Cię kobietko :D
anetag
VIP
Od: 23 kwie 2014, 8:12
Zajmuję się:

Napisano: 24 sie 2015, 14:21

Nawet mi się nie chce pisać w tym temacie, poprawa 2 szt. TW zajęła mi 2 dni - dodam, że nie mam problemów z obsługą komputera.
Zatwierdzonego wydruku za cholerę nie dało się ponownie edytować. Jak nie zrobisz porządnie i zapiszesz, musisz walczyć od nowa. Pan od obsługi naszego ośrodka nawet nie odpisywał na moje maile.
Teraz modlę się codziennie, żeby mi żaden US nie zwrócił TW.
:(

Przy robieniu list wypłat wyskoczyły kolejne kwiatki, np. okazuje się, że zmiana decyzji pierwotnej skutkuje wypłatą decyzji zmienianej i zmieniającej! Dubluje sobie i już, trzeba sprawdzać milion razy to samo.
Nie chce mi się nawet czytać tych zmian, czy łaskawie zrobiliście coś z wrzucaniem starych danych z orzeczeń o niepełnosprawności?
kawa i ciasto

Napisano: 24 sie 2015, 14:24

anetag
Masz rację, tak trzymaj, omijaj aktualizację szerokim łukiem.
Jak już ją zrobisz pod groźbą, przygotuj sobie kupę czasu na samodzielne tworzenie edycji wydruków od podstaw, bo dostaniesz spaprolony szit.

Panie Sygnity, do mnie nie przemawia to, że ktoś tam siedział i poświęcił urlop! Ja też poświęciłam masę czasu na sprzątanie tego bałaganu! Ile bierzecie kasy od nas? Ile nas kosztuje rocznie licencja? Za co Wam płacimy???
kawa i ciasto

Napisano: 24 sie 2015, 14:35

AnetaG vel kawa i ciasto - fajnie się rozmawia samemu ze sobą?

myślę, że po tym co pokazałaś, dalsza rozmowa z Tobą tutaj nie ma już sensu

pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 24 sie 2015, 14:41

Sygnity muszę Cię poważnie zmartwić, aneta i ja to dwie różne osoby.

viewtopic.php?f=9&t=207185389&p=2073335 ... p207333519

viewtopic.php?f=9&t=207182985&p=2073196 ... p207319682

Pytałam, za co wam płacimy?
kawa i ciasto

Napisano: 24 sie 2015, 14:44

haha no to się Pan sygnity troszkę pomylił bo odkąd pamiętam to jestem anetag i nie jestem Kawą i ciasto, podejrzewam, że jesteśmy nawet z różnych końców Polski.
anetag
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 24 sie 2015, 14:46

Sygnity przyjmij do wiadomości smutną prawdę, że odwaliliście kaszanę zamiast usprawiedliwiać własne ego teorią, że jeden troll uczepił się tematu.
Mogłabym Ci dać całą listę tego, czego brakuje w programie (kopia przerosła możliwości firmy) a wystarczyło nie usuwać starej wersji i zerknąć, czego brakuje. Oprócz tego mam w szufladzie całą listę błędów, opcji, które nie działają (samo TW już robi niezły plik).
Nie dam Wam tego. Zacisnę zęby i wytrzymam, to co się da, zrobię ręcznie. Nie widziałam od Was przelewu, nie mam podpisanej umowy - ja nie pracuję dla Sygnity. Nie będę za nikogo odwalać darmowej fuchy. Jak ktoś ma ochotę, proszę bardzo. Od początku lipca słyszę, że mam zgłaszać. Zgłosiłam na początku dając się zrobić w wała i g... zrobiliście.
kawa i ciasto

Napisano: 24 sie 2015, 14:50

Linki, które podałaś jeszcze bardziej mnie utwierdzają z moim przekonaniu :D

Wszystkim których jedynym celem nie jest tylko pokłócenie się, jeszcze raz polecam instalację wersji 2-1.2, bo eliminuje ona wiele kłopotliwych sytuacji, które miały miejsce w wersji 2-1.1.Wersję 2-1.2 zainstalowało dziś ok. 90 Jednostek.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 24 sie 2015, 14:54

[quote="SYGNITY"]Linki, które podałaś jeszcze bardziej mnie utwierdzają z moim przekonaniu :D

No to cię sygnity to twoje przekonanie trochę myli!!
Kawusia, chodźmy stąd z trollem sygnity nie ma co gadać, szkoda strzępić sobie język na daremnie.
anetag
VIP
Zajmuję się:

Strona 4 z 12    [ Posty: 117 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x