Info dla osób używających SR/FA Sygnity - Świadczenia rodzinne

Strona 5 z 12    [ Posty: 117 ]

Napisano: 24 sie 2015, 14:55

W tym moja!
Wydruków indywidualnych dla dłużników dalej nie widzę!
kawa i ciasto

Napisano: 24 sie 2015, 14:56

"kłopotliwe sytuacje" haha baaardzo delikatnie opakowałeś g... w serwetkę.
kawa i ciasto

Napisano: 24 sie 2015, 15:01

mam pytanie do osób nie pracujących na sygnity czy wam też programy pozmieniali ???
kala2

Napisano: 24 sie 2015, 15:01

Baz urazy, ale myślę, że tym co piszesz, sama wystawiasz sobie świadectwo kultury osobistej, zachowania itp. Na wszystko o czym piszesz, łącznie z wydrukiem indywidualnym dłużników, udzielałem już w tym wątku odpowiedzi. Wystarczy spojrzeć niżej, a wszystkiego się dowiesz.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 24 sie 2015, 15:05

Sygnity
DZISIAJ robiłam aktualizację, po wejściu na zakładkę dłużnicy w opcji wydruki indywidualne NADAL widzę jedną pozycję.
Przed zmianą tych opcji było znacznie więcej, m.in. wydruk zadłużenia aktualnego dla dłużnika.
Teraz owszem, można wydrukować to za pomocą wydruków zbiorczych dla 1 dłużnika ale np. na tym wydruku nie ma daty wpłaty. Powinieneś wiedzieć, że to jest szalenie ważne.
kawa i ciasto

Napisano: 24 sie 2015, 15:05

SYGNITY pisze:Baz urazy, ale myślę, że tym co piszesz, sama wystawiasz sobie świadectwo kultury osobistej, zachowania itp. Na wszystko o czym piszesz, łącznie z wydrukiem indywidualnym dłużników, udzielałem już w tym wątku odpowiedzi. Wystarczy spojrzeć niżej, a wszystkiego się dowiesz.
Panie sygnity, Kawusia ma rację spapraliście i tyle ten program. A na kulturę, jak mówi moja 90letnia babcia to sobie trzeba zasłużyć!
Wy na nią nie zasługujecie w obecnej chwili i z tego co widzę to długo jej nie będzie nikt miał w stosunku do was!
anetag
VIP
Od: 23 kwie 2014, 8:12
Zajmuję się:

Napisano: 24 sie 2015, 15:11

kawa i ciasto pisze:Sygnity
DZISIAJ robiłam aktualizację, po wejściu na zakładkę dłużnicy w opcji wydruki indywidualne NADAL widzę jedną pozycję.
Przed zmianą tych opcji było znacznie więcej, m.in. wydruk zadłużenia aktualnego dla dłużnika.
Teraz owszem, można wydrukować to za pomocą wydruków zbiorczych dla 1 dłużnika ale np. na tym wydruku nie ma daty wpłaty. Powinieneś wiedzieć, że to jest szalenie ważne.
Wiem że to szalenie ważne, zobacz sobie na moją odpowiedź z 21 sierpnia 2015, z godziny 13:06. Gdybyś ją przeczytała, nie szukałabyś na darmo tego już w tej wersji.

pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 24 sie 2015, 15:21

Czyli kolejny raz przełożenie terminu. Miało to być wprowadzone na koniec lipca, potem słyszałam gorące zapewnienia o połowie sierpnia, z której zrobiła się końcówka i.. proszę. Może doczekamy się tych wydruków w listopadzie.
Szukałam na darmo, bo jednak miałam małą nadzieję na to, że po raz kolejny nie zostanę zrobiona w konia. No cóż.
kawa i ciasto

Napisano: 24 sie 2015, 15:30

Przełożenie terminu owszem nastąpiło, ale w drugą stronę, bo miało być zrobione na koniec roku.
Po tym jak wiele Ośrodków o to poprosiło po instalacji wersji 2-1.1, udało mi się przewalczyć przełożenie na wrzesień. Było to około 2 tygodnie temu, kiedy wersja 2-1.2 była już na ukończeniu, a czasochłonność wykonania tego wydruku to ok. 60 godzin, więc opóźniłoby to jej udostępnienie Wam, a chcieliśmy żeby te najważniejsze uzupełnienia funkcjonalności mieliście już. Jeszcze raz proszę o zrozumienie, szanujmy się nawzajem, a wtedy wszystko będzie OK.

pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 24 sie 2015, 15:40

Pracuję na wersji 2-1.1., a od dziś na 2-1.2 i naprawdę nie jest tak źle. Cieszę się, że wgrałam tą wersję teraz, a nie w okresie, gdy jest najwięcej pracy, ponieważ mam czas się do nowego oprogramowania "przyzwyczaić" Największy problem dla mnie to tworzenie szablonów decyzji do wydruku i wolno chodzący program. Szanuję pracę SYGNITY, rozumiem, że użytkowanie programu 2-1.1 jest na początku frustrujące i często też się denerwuję, ale wszystko się da zrobić.
Kalka
Starszy referent
Od: 16 gru 2014, 15:39
Zajmuję się:

Strona 5 z 12    [ Posty: 117 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x