Info dla osób używających SR/FA Sygnity - Świadczenia rodzinne

Strona 3 z 12    [ Posty: 117 ]

Napisano: 24 sie 2015, 12:58

wystarczy że widziałam prezentację tego badziewia i informacje okolicznych OPSów więc sorry ale najpierw zróbcie program jak należy a dopiero potem go zachwalajcie bo jak na razie to wszyscy którzy z nowego badziewia korzystają to tylko przeklinają ten wasz cud
anetag
VIP
Od: 23 kwie 2014, 8:12
Zajmuję się:

Napisano: 24 sie 2015, 12:59

ja jeszcze nie mam aktualizacji czekam na informatyka jest na urlopie
ale najbardziej mnie przeraża że nie ma ( póki co mam nadzieje, albo już jest a ja jestem nie na bieżąco ) uzupełnij listę wypłat ...
asiak

Napisano: 24 sie 2015, 13:01

anetag wyluzuj
asiak

Napisano: 24 sie 2015, 13:05

@AnetaG - Bazowanie przez Ciebie na informacjach z drugiej ręki, a nie na własnych doświadczeniach, to zwykłe wprowadzanie innych ludzi w błąd, bo inni ludzie być może bazowali na Twoich wypowiedziach, naiwnie sądząc, że używasz tego oprogramowania i dlatego miarodajnie się możesz o nim wypowiadać.

Bez urazy, ale odnoszę wrażenie, że wcale nie chcesz zapoznać się odpowiedziami na Twoje pytania, które tu zamieściłaś, tylko po prostu chcesz się nakrytykować dla samego nakrytykowania. Ale to Twoje prawo.

Nie przypominam sobie też abym "zachwalał" cokolwiek tutaj, jak sugerujesz. Ja bardzo uczciwie napisałem wykaz co poprawiliśmy w nowej wersji, w odpowiedzi na Wasze postulaty i zaproponowałem żeby instalować tę wersję, bo specjalnie dla Was ją przygotowaliśmy i z nią będzie Wam lepiej niż z wersją 2-1.1. Także i Tobie to doradzam. Jestem tu żeby Tobie i innym ludziom pomóc.

pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 24 sie 2015, 13:16 przez SYGNITY, łącznie zmieniany 1 raz.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 24 sie 2015, 13:16

Panie Tomku mam jeszcze pytanie odnośnie generowania list wypłat. Czy w ostatniej poprawce będzie można generować listy wypłat miejscowościami bo nie widziałam takiego punktu. Robię listy wypłat miejscowościami i tej funkcji teraz nie ma a wypłaty zawsze robimy 15-tego danego miesiąca więc jak ta zmiana będzie dopiero w połowie września to będę miała duuuży problem :(.
edyta123

Napisano: 24 sie 2015, 13:18

@Edyta123, dorabiamy to na wersję 2-1.3 na połowę września.
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 24 sie 2015, 13:23

Panie Tomku ja nie mam zamiaru instalować tego bubla doki nie będzie całkowicie poprawnie działał sorry ale niech sobie pan mówi co chce, ja wiem że to nie działa poprawnie i dopóki nie będzie to działało ja pracuję na starej wersji nie mam zamiaru siedzieć 24 godziny na dobę w pracy żeby poprawiać wasze błędy, a nic nie działa mój informatyk zakładał to w sąsiednim ośrodku i koleżanka która na tym pracuje nie jest z tego zadowolona, sorry Batory ale zróbcie program jak należy, a nie wciskacie ludziom kity że jest wszystko pięknie jak nie jest pięknie, nawet podstawy prawne trzeba wszystkie na nowo tworzyć bo się rozwalają , listy wypłat to też jakaś totalna porażka
anetag
VIP
Od: 23 kwie 2014, 8:12
Zajmuję się:

Napisano: 24 sie 2015, 13:26

sorki, że się wtrącam ...
anetag pisze:nawet podstawy prawne trzeba wszystkie na nowo tworzyć bo się rozwalają , listy wypłat to też jakaś totalna porażka
podstawy prawne są i listy wypłat jak u mnie spoko .. dla mnie największy i podstawowy problem to prędkość tego programu ... masakra kosmiczna jakaś :roll:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 24 sie 2015, 13:32

@AnetaG: Szanuję Twoje zdanie. Ale na Twoim miejscu, w sytuacji kiedy to zdanie opierasz tylko na zasłyszanych od innych ludzi rzeczach, byłbym ostrożny z pisaniem o bublu, nie mówiąc o mocniejszych stwierdzeniach, jakich używałaś w tym wątku wcześniej, a które były krzywdzące, a wręcz obraźliwe, dla ludzi którzy przez ostatnie wiele miesięcy FAKTYCZNIE ( a nie tak jak Ty tylko przypuszczasz że mogłabyś) pracowali po kilkanaście godzin dziennie, a także w weekendy i w swoje urlopy, żeby w ogóle to oprogramowanie spełniające wymagania homologacyjne powstało, i żebyś Ty i inni ludzie mieliście COŚ zamiast NIC, bo pisałem niżej (ale sądząc z Twoich wypowiedzi nie zadałaś sobie trud tego przeczytać), jaka była alternatywa.
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 24 sie 2015, 13:57

proszę o pomoc

decyzje nie wyglądają wizualnie dobrze - zmieniłam marginesy (ok), czcionkę na mniejszą, problem mam taki że nie mogę zmniejszyć czcionki w orzekam:
przyznać....... - cała decyzja wygląda znośnie a tu drukuje wszystko duże nie wygląda to dobrze.

Proszę o pomoc jak sprawić by cała decyzja miała jednakową czcionkę ;(

i pytanie jak wykonać tę aktualizację ? jak ona przebiega? wcześniej w programie sprawdzało listę aktualizacji i już. Teraz nie widze tej funkcji

proszę o pomoc bo już naprawdę kilka dn. się morduję ;(
sisi

Strona 3 z 12    [ Posty: 117 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x