dubel? To:
1. w brydżu posiadanie w danym kolorze dokładnie dwóch kart; dubleton;
2. kopia, drugi egzemplarz;
3. powtórzenie tego samego ujęcia filmowego podczas kręcenia filmu.
Ohoho - zaczynają kampanię identyczną jak przy forsowaniu poprzedniego absolutnie bezprawnego bubla. Jak dzieci we mgle. Im więcej twórczości połączonej z agresją tym większa skala kompromitacji. chyba gimnazjum i pokolenie jp2 wchodzi na prawnicze salony. I nikt nam nie wmówi, że białe jest białe, a czarne jest czarne.
Nie lizus, nie lizus tylko pierwszy raz od 4 lat mam wolny dłuuuugi weekend majowy. ( gdyby zechcieli nas tym dobrodziejstwem wówczas obdarzyć) I jestem przygotowana, bo w razie \"wojny\" resztę zrobi koleżanka od FA:)
do szkoły podstawowej powrót się prosi \"urzedników\" samorządowych ze śwwiadzceń rodzinnych - czytają, albo nie potrafa czytać albo przeczytaj a jakims cudem ale nie rozumieją co przeczytali - i tak co dziennie na tym forum nedzy i niekompetencji
@Ewa
Myślę, ze ujmę to wolę co najmniej kilku osób, nie podoba się, to oddal się spiesznie w bliżej nieokreślonym kierunku.
Co Cię tak rozdrażniło:
Ilona napisała, że prawo będzie przysługiwać \"wszystkim który 30.06.2013 utracili prawo do świadczenia\". Ja napisałem, że jest inaczej.
Zostałem nazwany przez Ciebie deb.ilem i ciemniakiem bez mózgu. Mylę się? W kolejnym wątku słoma Ci z butów wyłazi, a brak argumentów przykrywasz inwektywami.
Trochę mi Ciebie żal. Odrobinę.
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett