a ja wypisuję tylko ze u danej rodziny 1h, u innej 2h itd. Dobrze robię?adaa pisze:hej, ja czas dojazdu do rodziny pomijam, pisze np. miejscowość x, rodzina y od 10.10 do 12.OO a u kolejnej np. 12.15 do 13.30 itd
chyba powinny być podane godziny od-do a nie ilość.221 pisze: a ja wypisuję tylko ze u danej rodziny 1h, u innej 2h itd. Dobrze robię?
ja wliczam czas dojazdu - po ostatnim szkoleniu -(umowa o pracę), wcześniej faktycznie miałam problemy z rozpisaniem godzin w terenie, teraz już nie.adaa pisze:nie wiem, każdy robi inaczej ja mam w swoim dzienniku wizyt rubrykę w której mam wpisać czas trwania wizyty od godz do godzi tak robię, chociaż jest że jestem u godziny 30 minut ale wpiszę więcej bo nigdy bym nie rozpisała tego czasu w terenie
jak Ci się to udaje ? tzn zastać rodziny z dziećmi w domu do 15 ?aaaa pisze:a ja nie prowadzę tego dziennika, pracuje na umowie o prace i mam pracować w godzinach pracy ośrodka
hej ja tez pracuję do 15.00 chociaż mam zadaniowy czas pracy, raz na jakiś czas zdarzy mi się pracować popołudniu. jak rodzina nie ma problemów op - wych tylko np. problem finansowy - brak pracy to pracuje z rodzicami a nie z dziecmi........espresso pisze:jak Ci się to udaje ? tzn zastać rodziny z dziećmi w domu do 15 ?aaaa pisze:a ja nie prowadzę tego dziennika, pracuje na umowie o prace i mam pracować w godzinach pracy ośrodka
ja tez mam umowę o prace a w niej zadaniowy czas, ale byłabym zainteresowana pracą do 15...