jak rozliczacie się z godzin - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 1 z 2    [ Posty: 16 ]

Napisano: 27 maja 2015, 14:26

Jak rozliczacie się z godzin bedę pracowała po 30 godzin tygodniowo, słyszałam, ze mam wypełniać karty pracy czy musze rozpisywać co do minutki co gdzie robie ? Jak to robicie u siebie Jak ma wyglądać rozliczenie godzin
ewka78

Napisano: 27 maja 2015, 14:40

hej, ja czas dojazdu do rodziny pomijam, pisze np. miejscowość x, rodzina y od 10.10 do 12.OO a u kolejnej np. 12.15 do 13.30 itd
adaa

Napisano: 29 maja 2015, 9:22

adaa pisze:hej, ja czas dojazdu do rodziny pomijam, pisze np. miejscowość x, rodzina y od 10.10 do 12.OO a u kolejnej np. 12.15 do 13.30 itd
a ja wypisuję tylko ze u danej rodziny 1h, u innej 2h itd. Dobrze robię?
221

Napisano: 29 maja 2015, 9:33

nie wiem, każdy robi inaczej ja mam w swoim dzienniku wizyt rubrykę w której mam wpisać czas trwania wizyty od godz do godz :) i tak robię, chociaż jest że jestem u godziny 30 minut ale wpiszę więcej bo nigdy bym nie rozpisała tego czasu w terenie
adaa

Napisano: 29 maja 2015, 10:49

221 pisze: a ja wypisuję tylko ze u danej rodziny 1h, u innej 2h itd. Dobrze robię?
chyba powinny być podane godziny od-do a nie ilość.
espresso

Napisano: 29 maja 2015, 10:51

adaa pisze:nie wiem, każdy robi inaczej ja mam w swoim dzienniku wizyt rubrykę w której mam wpisać czas trwania wizyty od godz do godz :) i tak robię, chociaż jest że jestem u godziny 30 minut ale wpiszę więcej bo nigdy bym nie rozpisała tego czasu w terenie
ja wliczam czas dojazdu - po ostatnim szkoleniu -(umowa o pracę), wcześniej faktycznie miałam problemy z rozpisaniem godzin w terenie, teraz już nie.
espresso

Napisano: 29 maja 2015, 12:45

a ja nie prowadzę tego dziennika, pracuje na umowie o prace i mam pracować w godzinach pracy ośrodka
aaaa

Napisano: 02 cze 2015, 11:36

aaaa pisze:a ja nie prowadzę tego dziennika, pracuje na umowie o prace i mam pracować w godzinach pracy ośrodka
jak Ci się to udaje ? tzn zastać rodziny z dziećmi w domu do 15 ?
ja tez mam umowę o prace a w niej zadaniowy czas, ale byłabym zainteresowana pracą do 15...
espresso

Napisano: 02 cze 2015, 13:41

espresso pisze:
aaaa pisze:a ja nie prowadzę tego dziennika, pracuje na umowie o prace i mam pracować w godzinach pracy ośrodka
jak Ci się to udaje ? tzn zastać rodziny z dziećmi w domu do 15 ?
ja tez mam umowę o prace a w niej zadaniowy czas, ale byłabym zainteresowana pracą do 15...
hej ja tez pracuję do 15.00 chociaż mam zadaniowy czas pracy, raz na jakiś czas zdarzy mi się pracować popołudniu. jak rodzina nie ma problemów op - wych tylko np. problem finansowy - brak pracy to pracuje z rodzicami a nie z dziecmi........
Edi!!

Napisano: 03 cze 2015, 0:16

zaraz wakacje, więc dzieci będą w domu, bez przesady - prac.socjal. czasami na wywiad nie chce się pojechać raz na kilka miesięcy
Bronka

Strona 1 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x