Jak utworzyć KIS

Wybrane tematy:
KIS - Ukraina CIS i ubezpieczenie zdrowotne ubezpieczenie w CIS utworzenie kis w ops kto chce stworzyć KIS?? KIS
~Dorota

Re: Jak utworzyć KIS

Post autor: ~Dorota »

Adrianie, KIS a spóldzielnia socjalna to dwie rozne rzeczy. Zgadzam sie w jednym: na spółdzielnie potrzeba znacznie wiecej funduszy.
~Justyna

Post autor: ~Justyna »

Ja też bardzo proszę o jakieś informacje dotyczące tworzenia KIS a w szczególności w ramach projektów PO KL poddziałanie 7.2.1. Z góry dziękuję mój adres: [email protected]
~Mariusz

Post autor: ~Mariusz »

proszę o przesłanie materiałów dotyczących tworzenia i prowadzenia KIS-u na maila: [email protected]

Z góry dziękuje
~zyga

Cześć tu pracownicy socjalni! co to jest właściwie ten Klub Intagracji Społecznej

Post autor: ~zyga »

Co to jest KIS? Jak go tworzyć? Kto tym zarządza?
~Mariusz

Post autor: ~Mariusz »

bardzoprosze oprzesłanie materiałów dotyczących tworzenia i prowadzenia KIS-u. mój mail: [email protected]
~Ela

Post autor: ~Ela »

Ja też bardzo proszę o jakieś informacje dotyczące tworzenia KIS a w szczególności w ramach projektów . Z góry dziękuję mój adres: [email protected]
~Maria

Post autor: ~Maria »

przyda mi się wszystko co macie o KIS-ach, a szczególnie informacje jak one później działają, co się w nich robi i kto to wszystko powinien prowadzić i nadzorować - mój adres [email protected]
~Maria

Post autor: ~Maria »

przyda mi się wszystko co macie o KIS-ach, a szczególnie informacje jak one później działają, co się w nich robi i kto to wszystko powinien prowadzić i nadzorować - mój adres [email protected]
~Monka 75

Post autor: ~Monka 75 »

Jeżeli nie sprawi to problemu, także poproszę wskazówki na temat KIS-u, mam ochote na jego założenie, trochę się boję tego wyzwania, dlatego wszelkie informacje bardzo mi pomogą. Z góry dziękuję. Mój adres meilowy - [email protected]
~ania
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: ~ania »

witam
ja tez poprosze, u nas ma działać od przyszlego roku
[email protected]
ania
ODPOWIEDZ