Jak utworzyć KIS
Re: Jak utworzyć KIS
Adrianie, KIS a spóldzielnia socjalna to dwie rozne rzeczy. Zgadzam sie w jednym: na spółdzielnie potrzeba znacznie wiecej funduszy.
Ja też bardzo proszę o jakieś informacje dotyczące tworzenia KIS a w szczególności w ramach projektów PO KL poddziałanie 7.2.1. Z góry dziękuję mój adres: [email protected]
proszę o przesłanie materiałów dotyczących tworzenia i prowadzenia KIS-u na maila: [email protected]
Z góry dziękuje
Z góry dziękuje
Cześć tu pracownicy socjalni! co to jest właściwie ten Klub Intagracji Społecznej
Co to jest KIS? Jak go tworzyć? Kto tym zarządza?
bardzoprosze oprzesłanie materiałów dotyczących tworzenia i prowadzenia KIS-u. mój mail: [email protected]
Ja też bardzo proszę o jakieś informacje dotyczące tworzenia KIS a w szczególności w ramach projektów . Z góry dziękuję mój adres: [email protected]
przyda mi się wszystko co macie o KIS-ach, a szczególnie informacje jak one później działają, co się w nich robi i kto to wszystko powinien prowadzić i nadzorować - mój adres [email protected]
przyda mi się wszystko co macie o KIS-ach, a szczególnie informacje jak one później działają, co się w nich robi i kto to wszystko powinien prowadzić i nadzorować - mój adres [email protected]
Jeżeli nie sprawi to problemu, także poproszę wskazówki na temat KIS-u, mam ochote na jego założenie, trochę się boję tego wyzwania, dlatego wszelkie informacje bardzo mi pomogą. Z góry dziękuję. Mój adres meilowy - [email protected]
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ania
Oprócz Jak utworzyć KIS - Kluby Integracji Społecznej, Spółdzielnie Socjalne przeczytaj również:
mieszkanie
KIS
ustna forma
środki UE dla organizacji pozarządowych
LINK
Mieszkanie dla więznia
Szukam Pracy
Kapitał Ludzki - kontrakt socjalny
uchylanie sie od podjęcia pracy interwencyjnej
kto chce stworzyć KIS??
programy realizowane w KIS