jak wydajecie karty?
jak wydajecie karty?
dostałam właśnie pierwsze karty - czekałam ok 2 tygodni
Czy macie może jakieś pomysły jak je wydawać zainteresowanym ? jakieś pouczenie ? pokwitowanie?
Czy macie może jakieś pomysły jak je wydawać zainteresowanym ? jakieś pouczenie ? pokwitowanie?
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: jak wydajecie karty?
Również mnie ta sprawa zastanawia, pisałem juz na HD aby dali możliwość eksportów wykazu do exela można by wtedy dołożyć kolumnę podpis, i sprawa załatwiona albo,żeby taki wykaz przygotowali, ale niestety mają to w d... i zmian nie planują
Myśleliśmy równeizn na przygotowaniem pieczątki np " Potwierdzam odbiór kart w ilości..., na razie jeszcze kart nei otrzymaliśmy sa dopiero w produkcji wiec chwila na przemyślenia jeszcze jest, ale chętnie dowiem się jak Wy to będziecie realizować
Myśleliśmy równeizn na przygotowaniem pieczątki np " Potwierdzam odbiór kart w ilości..., na razie jeszcze kart nei otrzymaliśmy sa dopiero w produkcji wiec chwila na przemyślenia jeszcze jest, ale chętnie dowiem się jak Wy to będziecie realizować
U nas przy odbiorze karty podpisują gotowe oświadczenie, na którym wypisują w wyznaczonym miejscu za kogo odbierają.
ja wydrukowałam sobie wykaz kart danej rodziny i tam będą podpisywali że odebrał/a w dniu .... 

Z pozycji zarządzania kartami można edytować poszczególne rodziny, którym wydajemy kartę na wydruku jest nazwisko imię , nr karty. Ja będę drukował a osoba mi podpisze, że odebrała karty zgodnie ze złożonym wnioskiem z dnia ... i tyle
ja sama sobie stworzyłam takie "pokwitowania" , że : potwierdzam odbiór Karty nr...... na nazwisko...... i tak na kartce 8 takich potwierdzen i na dole podpis osoby odbierającej. we wniosku na samym dole jest takie stwierdzenie, że osoba która jest wnioskodawcą może odebrac te wszystkie karty, dlatego zrobiłam tyle odbiorów na jednaj kartce i jeden podpis 

-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
2806 pisze:ja sama sobie stworzyłam takie "pokwitowania" , że : potwierdzam odbiór Karty nr...... na nazwisko...... i tak na kartce 8 takich potwierdzen i na dole podpis osoby odbierającej. we wniosku na samym dole jest takie stwierdzenie, że osoba która jest wnioskodawcą może odebrac te wszystkie karty, dlatego zrobiłam tyle odbiorów na jednaj kartce i jeden podpis
A czy nie byłoby łatwiej aby na wykazie dodali kolumnę podpis ?
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Nie wiem czy zauważyliście w plikacji zmianę
"Numer wymagany do otrzymania powiadomienia SMS"
"Numer wymagany do otrzymania powiadomienia SMS"
Oprócz jak wydajecie karty? - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
Co zrobić
decyzja KDR
Do kiedy ważność karty?
Zapomniałam
Odebrane Karty
czy dobrze wypełnili mi wniosek
Zdjęcia
KDR bład w imieniu
KDR-problem z wprowadzeniem wniosku
nie czaję tej aplikacji
KDR lokalny
orzeczenie czy zaświadczenie ze szkoły ?
karta dużej rodziny
Jaki jest czas oczekiwania na karty?
Logowanie
Kiedy wysyłać wnioski