KDR bład w imieniu

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
ebk

KDR bład w imieniu

Post autor: ebk »

Czy miał z was coś takiego ze wprowadził błędnie dane z wniosku chodzi mi o imię i wysłałam już zamówienie na kartę z tym błędem. Co teraz?
piciripci

Re: KDR bład w imieniu

Post autor: piciripci »

Ja mam podobną sytuację, tylko z imieniem i nazwiskiem. Wniosek papierowy nie jest w ogóle analogiczny do wniosku elektronicznego i jadąc automatycznie wpisała w miejsce imienia nazwisko i odwrotnie. Błąd zobaczyłam dopiero na wydruku po zamówieniu.
Dzwoniłam na help desk i usłyszałam, że już się nie da nic zrobić, trzeba czekać na kartę i dopiero wtedy złożyć reklamację jakościową.
naitsyrk85
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: naitsyrk85 »

piciripci pisze:Ja mam podobną sytuację, tylko z imieniem i nazwiskiem. Wniosek papierowy nie jest w ogóle analogiczny do wniosku elektronicznego i jadąc automatycznie wpisała w miejsce imienia nazwisko i odwrotnie. Błąd zobaczyłam dopiero na wydruku po zamówieniu.
Dzwoniłam na help desk i usłyszałam, że już się nie da nic zrobić, trzeba czekać na kartę i dopiero wtedy złożyć reklamację jakościową.

No tak ale kto biedzie obciążony kosztami? bo o tym mowy nie ma? a w systemie jest informacja, że biorą na siebie tylko błędy spowodowane z ich winy
Jago

Post autor: Jago »

piciripci pisze:Ja mam podobną sytuację, tylko z imieniem i nazwiskiem. Wniosek papierowy nie jest w ogóle analogiczny do wniosku elektronicznego i jadąc automatycznie wpisała w miejsce imienia nazwisko i odwrotnie. Błąd zobaczyłam dopiero na wydruku po zamówieniu.

A to jest błąd??? Dane się przecież zgadzają
piciripci

Post autor: piciripci »

Póki co jest błędem.
IskaS

Post autor: IskaS »

i co dalej z problemem mam to samo zamiast nazwiska imię i zamiast imienia nazwisko...........co robicie z takim błędem?
izydor

Post autor: izydor »

Jak przyjdzie karta trzeba ją anulować i wniosek o nową kartę, natomiast kto za to ma zapłacić to nie wie nikt.
internet

Post autor: internet »

Należy skontaktować się z wytwórnią PW, telefonicznie i wysłać mailem dokładne dane rodziny z prośbą o wycofanie zamówienia. Dopóki karta nie jest w produkcji można to bez problemu zrobić, zamówienie zostanie wycofane i można dokonać zmian. Przerabialiśmy to dzisiaj i jak się okazuje to żaden problem
maria123

Post autor: maria123 »

A jaki tam jest kontakt do tej Wytwórni? Taki jak na kopercie, w której przyszły karty?
gość23

Post autor: gość23 »

w systemie RI KDR wejdz w zakładkę pomoc i tam jest kontakt podany do wytwórni
ODPOWIEDZ