jakie koszty
jakie koszty
Czy ktoś mógłby napisać jak liczymy koszty związane z uzupełnieniem rodziny, czy tak samo jak wydanie przedłużenia albo przyznanie karty nowemu czlonkowi czyli 2,68 zł????????????
Re: jakie koszty
też miałam kiedyś ten problem i tak do końca odp nie uzyskałam
bo w wyjaśnieniu kosztów realizacji mamy tak --- 2,68 zł za przyznanie kdr, gdy po przyznaniu kdr członkom rodziny wielodzietnej nastąpiła zmiana w liczbie członków rodziny wielodzietnej skutkującej koniecznością przyznania kolejnej karty - tu można by to podpiąć do momentu tego co wskazane w nawiasie
(tzw."dodanie członka rodziny") lub w przypadku przyznania nowej karty członkowi rodziny wielodzietnej, który był już posiadaczem karty (tzw. "przedłużenie ważności karty"), bądź też w przypadku wydania zgodnie z art. 16 ust. 3 ustawy decyzji odmownej stwierdzającej utratę uprawnień dla członków rodziny wielodzietnej, który był już posiadaczem kdr.
Nie mam mowy nigdzie o uzupełnieniu ale ja policzyłabym te 2,68zł

Nie mam mowy nigdzie o uzupełnieniu ale ja policzyłabym te 2,68zł
Re: jakie koszty
jeżeli to jest decyzja odmowna bo nie spełniają warunków przyznania to 13,40zł, z kolei jeżeli jest to decyzja odmowna stwierdzająca utratę uprawnień dla członka rodziny wielodzietnej, który był już posiadaczem karty to 2,68zł
Oprócz jakie koszty - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
czy wszystkim kartę?
karta dla konkubenta
pogotowie opiekuńcze
należy się?
kiedy złożyć wniosek o przedłużenie
kiedy akt małzeństwa?
sprawozdanie
czy nalezy sie karta?
zgon dziecka
Ratujcie..!!
Sprawozdanie jedn. DSR-sprzęt_SI_KDR