Wzór upoważnienia na użycz. i podpisanie umowy na sprzęt KDR
Wzór upoważnienia na użycz. i podpisanie umowy na sprzęt KDR
Bardzo proszę o wzór upoważnienia wójta/burmistrza dla kierownika OPS na użyczenie i podpisanie umowy na sprzęt do obsługi KDR.
Z góry dziękuję.
Z góry dziękuję.
Re: Wzór upoważnienia na użycz. i podpisanie umowy na sprzęt
Ja również proszę o taki wzór, jeśli jest taka możliwość na adres e-mail: [email protected]
A czy nie wystarczy upoważnienie do prowadzenia spraw związanych z KDR oraz do przetwarzania danych osobowych w drodze umowy powierzenia przetwarzania tych danych? Nasz GOPS jest ujęty w wykazie ministerstwa więc chyba nic więcej nie trzeba od Wójta?
Najwyraźniej nie wystarczy.. dostałem meila że takie upoważnienie powinno być jako oddzielne i nie zwiazane z tym które mówi o prowazdeniu postępowania w sprawie KDR
Ja też poproszę o taki wzór [email protected]
[email protected] gdyby ktoś był tak uprzejmy to równiez proszę 

Witam, właśnie wróciłam z urlopu i mam pytanie:
1. w sprawozdaniu było tylko potwierdzić adres dostawy, a wyznaczenie osoby to w czy zrobić?
2. czy ten wzór umowy jaki nam przesłali to mamy wypełnić i wysłać do ministerstwa?
Dzwonię na te 3 podane numery do ministerstwa, ale nikt nie odbiera, więc pomóżcie proszę!!!
1. w sprawozdaniu było tylko potwierdzić adres dostawy, a wyznaczenie osoby to w czy zrobić?
2. czy ten wzór umowy jaki nam przesłali to mamy wypełnić i wysłać do ministerstwa?
Dzwonię na te 3 podane numery do ministerstwa, ale nikt nie odbiera, więc pomóżcie proszę!!!
Ja jeszcze nie dostałam żadnego wzoru umowy.
Wczoraj dodzwoniłam się do ministerstwa i Pani powiedziała, że wzór umowy dostaliśmy poglądowo, a osoba będzie wyznaczona wtedy, gdy otrzymamy dalsze instrukcje do otrzymania sprzętu, to nie szybciej jak mniej więcej w pierwszym tygodnia sierpnia. Otrzymałam również informację, że umowę podpisuje wójt lub kierownik lub dyrektor ośrodka. To zależy od tego jak jest w danej gminie, czy każdy sprzęt jaki jest w ośrodku został zakupiony przez gminę i przekazany do użytkowania do ośrodka, czy kierownik/dyrektor ośrodka sam zakupił w imieniu ośrodka. Więc z tego wynika, że u nas będzie podpisywał kierownik, chyba że jeszcze coś się zmieni. Powiedziała jeszcze, ze informacje będą przychodziły w CAS.
Oprócz Wzór upoważnienia na użycz. i podpisanie umowy na sprzęt KDR - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
jakie koszty
zgon dziecka
Ratujcie..!!
Sprawozdanie jedn. DSR-sprzęt_SI_KDR
Student kończący 25 lat
czy wprowadzać w system?
proszę o pomoc
Czy ja mam coś zrobić?
KOMPUTERY
Dotacja
skład rodziny
logotypy karty dużej rodziny