Jakie są wasze zarobki? - Świadczenia rodzinne

Strona 5 z 7    [ Posty: 66 ]

Napisano: 02 gru 2013, 18:52

A że ustawa o pracownikach samorządowych daje konkretne przywileje (jak i nakłada konkretne wymagania ale to inna kwestia) to pracodawcy was chyba po prostu robią w CH. albo nie znają przepisów, albo wuj wie co jeszcze. Albo wy sami nie wiecie, ze jesteście urzędnikami samorządowymi...
~Iks

Napisano: 02 gru 2013, 20:01

IKS widzę, że jesteś obeznany w temacie bo jak dręczę kierowniczkę kim my w ogóle jesteśmy to nabiera wodę w usta i każe mi spadać, Niestety na dni pracownika nie odstajemy kasy bo nie jesteśmy parownikami socjalnymi, choć nawet sprzątaczka dostaje, a jak się upominam sie na dni pracownika samorządowego to samo. Kierowniczka do bani bo nic nam nie mówi co i jak a dyrektor to ciota, która się boi własnego cienia.
IKS gdzie można poczytać dowiedzieć się więcej bo chcemy w końcu walczyć o swoje!
~Katar

Napisano: 02 gru 2013, 23:33

Tja skąd ja to znam ... w styczniu będzie 8 latek w śr, 1360 zł na łapę, roboty po kokardy, za każdym razem słyszymy że 3%, że wydatki, że budżet coraz mniejszy ale sorki roboty niestety nie ubywa, bo z racji położenia regularnie bawimy się w koordynację- 3% się od tego nie zwiększa, a robotę trzeba zrobić ....
~Andzia

Napisano: 03 gru 2013, 9:39

Heh to moim argumentem było na podwyżkę to że jak przyszedłem to jako pierwsza osoba w opesie miałem zwroty i będzie w 2013 roku ze sciągnelem nienaleznosci z 10 000 zł, to kazano mi w ministerstwie z tego tytułu szukać nagród...
~xyzźż

Napisano: 03 gru 2013, 9:46

dopóki będziemy tylko narzekac nic sie nie zmieni i tak już zaraz 10 lat...
~anka

Napisano: 03 gru 2013, 10:07

\"bo z racji położenia regularnie bawimy się w koordynację\"

a co ma położenie do koordynacji?
~ludek

Napisano: 03 gru 2013, 10:34

Może bliskie sąsiedztwo zachodniej granicy wiąże się z większą liczbą koordynacji.
~ja

Napisano: 03 gru 2013, 12:45

1616 ze stażowym ŚR, FA i całe postępowanie wobec dłużników.
~Beatka

Napisano: 03 gru 2013, 12:52

2100 brutto 10 lat w świadczeniach
~XYZ

Napisano: 03 gru 2013, 12:53

10 lat będzie w maju 2014 hahaha
~XYZ

Strona 5 z 7    [ Posty: 66 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem