Jakie są wasze zarobki? - Świadczenia rodzinne

Strona 6 z 7    [ Posty: 66 ]

Napisano: 03 gru 2013, 12:59

ja mam wrażenie że u mnie śr traktowane są po macoszemu dobrze że się kręci, kiedyś było dwóch pełnych pracowników w śr i czasami pomagało się innym a teraz jest dwóch po 1/4 i nie ma czasu na nic wszystko na łeb na szyję. ja dodatkowo jestem w części pracownikiem soc i fajnie jest jak trzeba robić jedno i drugie naraz a przeważnie tak jest jak jest kumulacja zr, człowiek nie ma zrozumienia u kierownictwa, no bo co tu jest do roboty coś popsztrykać coś przenieść z innej dec i jest ok. mam już dość i też trzeba chyba szukać coś nowego może wtedy zrozumią co człowiek znaczył czy u Was jest podobnie?
~tomek

Napisano: 03 gru 2013, 13:08

tragedia - prac. socjalini dostana dodatek po 40 zł za wywiad a my do pracy nowe świadczenia i zmiany od stycznia 23014
~IRENA

Napisano: 03 gru 2013, 13:11

jedna z moich petentek ma wieksze dochody ode mnie (bo ok 2000 na reke z fa i sr, a zaraz jej jeszcze wzrośnie) wolnych od podatków, a jak sie dobrze zakreci to jeszcze na zasiłek celowy specjalny sie załapie. zero stresu zero odpowiedzialnosci a potrafi z wielką geą przyjść - i gdzie tu sprawiedliwość

całe śr całe fa (i wierzycielki i dłużników) 5 lat stażowego w styczniu i 1450 ale nagrody na dzien pracownika socjalnego dostaje
~AaA

Napisano: 03 gru 2013, 13:17

Tomek, ja myślę podobnie, podobną pracę choć trochę korzystniejszą jak dostanę to nawet się nie zawaham!

Irena, ale jak to z tymi 40 zł dla socjalnych? Może ktoś to rozwinąć?

U mnie i tak socjalni krzyczeli że to co z dodatków 200zł 3% to chcą dla siebie za te wywiady na nagrody...
~xyzźż

Napisano: 03 gru 2013, 14:38

1450 zł netto za samo śr
aktualnie prowadze fa i dostałam 350 netto dodatku

hehehehe
staz pracy 8 lat na tym stanowisku
~i ja....

Napisano: 05 gru 2013, 12:19

A nagrody to dostaliście na dzień samorządowca czy pracownika socjalneg???????????????????
~Monia

Napisano: 05 gru 2013, 12:34

nie dostaliśmy nagród w tym roku
~olka

Napisano: 05 gru 2013, 15:59

\"Niestety na dni pracownika nie odstajemy kasy bo nie jesteśmy parownikami socjalnymi, choć nawet sprzątaczka dostaje, a jak się upominam sie na dni pracownika samorządowego to samo. Kierowniczka do bani bo nic nam nie mówi co i jak a dyrektor to ciota\"

A to jest zupełnie inna sprawa i jak macie przełożonych cieciów to nic nie będziecie dostawać. No i postawić też się czasem trzeba. A z ustawą o pracownikach samorządowych możecie się zapoznać swoją drogą ;)
~Iks

Napisano: 05 gru 2013, 17:09

Tomek odezwij się, mam do Cb sprawę.
~Asia

Napisano: 05 gru 2013, 21:59

W pełni się z Tobą zgadzam. Jesteśmy jak dzieci macochy, robota musi być zrobiona i nawet dobrego słowa nie usłyszymy. Tylko pracownicy socjalni mają pełno roboty, nad nimi trzeba się litować bo są pod ochronką. Od września siedzimy we wnioskach, wciąż ludzi przybywa i od stycznia zapowiada sie to samo co jesienią. Jak tak dalej będzie to w świadczeniach rodzinnych będzie taka rotacja pracowników jak nigdy. zaczniemy uciekać bo nas wykończą, tego już nie można ogarnąć na czas. A my pracujemy za śmieszne pieniądze jak jacyś idioci!!!!!
~..*..

Strona 6 z 7    [ Posty: 66 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x