jest coraz \"lepiej\", będzie jeszcze \"lepiej\" - HYdE PaRK

Strona 17 z 38    [ Posty: 371 ]

Napisano: 09 cze 2011, 14:15

znowu nadaje - wypuścili czy net doprowadzili do świętokrzyskiego politologa
~to ukaszek

Napisano: 15 cze 2011, 16:46

https://wiadomosci.onet.pl/swiat/bitwa-w ... omosc.html

coś się dzieje... przynajmniej można usłyszeć głos ludu, a nie tylko komisarzy, ministrów itp.
~Łukasz

Napisano: 15 cze 2011, 18:33

ciesz się ukaszku a twoje dzieci zapłacą za twój śmiech - ciesz się póki jeszcze możesz się z tego cieszyć!!!!!!!!!
~do ukaszka

Napisano: 15 cze 2011, 18:57

łukaszku, chłopczyku, jedź tam i na barykady!!!
~perkoz

Napisano: 16 cze 2011, 10:10

a, odpowiem wam stosownie do sytuacji

spadajcie na drzewo
~Łukasz

Napisano: 16 cze 2011, 12:23

Polecam lekturę Eligiusza:

W zasadzie nie wypowiadam się na tematy polityczne choć mam zdecydowane przekonania. Dzisiaj jednak robię wyjątek z powodu niebywale budującego przykładu. Oto przeciwnik polityczny staje wobec opinii publicznej i mówi \"stop\". Przyzwoitość nakazuje mi powiedzenie prawdy choć jest to mój \"wróg\". Moi drodzy, gdybyśmy mieli polityków tej klasy, no przynajmniej tych z rządu, to jako kraj stalibyśmy dzisiaj dużo lepiej, a jako społeczeństwo nie potrzebowalibyśmy pseudo-nauczycieli \"miłości\". Taki przeciwnik polityczny zawsze będzie wzbudzał mój szacunek i nigdy nie poważę się powiedzieć o nim złego słowa i nie wyrażę zgody aby inni mówili o nim źle. Bo choć ma inne poglądy, inne przekonania to jest przede wszytskim człowiekiem uczciwym i człowiekiem honoru. W takim przypadku przestaje mieć znaczenie czy jest to polityk PO, SLD a może dziennikarz Gazety Wyborczej. Takiemu człowiekowi zawsze podam rękę. Ale do rzeczy:

https://niezalezna.pl/11983-musze-byc-ad ... cierewicza
~rykoszet

Napisano: 17 cze 2011, 15:11

czy w tym NIKu to nie wiedzą, że jesteśmy awangardą w Europie także w dziedzinie wychowania przedszkolnego, i infrastruktury przedszkolnej? Również w dziedzinie demografii, infrastruktury drogowej, stadionowej, w zakresie kiszonych ogórków, i-diotycznych seriali i jeszcze bardziej i-diotycznych \"jukendensów\" dla otumanionej propagandą medialną gawiedzi?

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/nik-alar ... omosc.html

Jakby tak NIK nareszcie coś pochwalił to dajcie mi znać. Chętnie poprawię wizerunek rządów po-psl w swoich oczach.
~Łukasz

Napisano: 17 cze 2011, 15:44

a chcesz banana?
~odp.

Napisano: 17 cze 2011, 15:46

2011-06-16 15:15 Re: tego już się czytać nie da!
wysłane przez ~do ukaszka dnia 2011-06-16 15:15:49

~do ukaszka

większość cie ocenie tak jak ja - jesteś niespełnionym politologiem w opesie i tak sobie jak dzibar czas umilasz bo już niewielu chce z tobą gadać
~znalezione na poście

Napisano: 17 cze 2011, 16:13

nie wiem co macie obecnie na zębach, ale smacznego życzę. Ja z drzewa zszedłem dawno temu, ale zawsze odp. też ma szansę na uczłowieczenie. Wystarczy zacząć myśleć - to jest cecha konstytutywna osoby ludzkiej, ale... po prostu życzenia zejścia z drzewa

znalezione... a może ty jesteś zagubione? nie poczuj się, ale tak mi się jakoś antonimicznie skojarzyło
~Łukasz

Strona 17 z 38    [ Posty: 371 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x