jest coraz \"lepiej\", będzie jeszcze \"lepiej\" - HYdE PaRK

Strona 20 z 38    [ Posty: 371 ]

Napisano: 30 cze 2011, 14:27

pytasz Łukasz kiedy u nas będzie tak jak w Atenach? wszystko wskazuje na to, że jak PO pozostanie przy władzy to szybciej niż się spodziewasz
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 30 cze 2011, 14:51

Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 01 lip 2011, 1:19

odpowiem cytatem waszego wspólnego idola \"spie przejcie dziady\"
~antyagrest

Napisano: 01 lip 2011, 12:46

antyagreście

No proszę, już nawet cytujesz śp. L. Kaczyńskiego! (nie jest i nie był moim idolem, natomiast za wiele spraw Go szanowałem i szanuję)

Jestem pod wrażeniem antyagreście. Proszę jaki postęp mentalny u Ciebie wystąpił, rozwijasz się, pokazujesz, że oczytany jesteś nad wyraz... he he he
~Łukasz

Napisano: 01 lip 2011, 13:23

a Łukasz bez zmian - zero postepu mentalnego i regres
~a...

Napisano: 01 lip 2011, 14:24

wrócił na drzewo
~i...

Napisano: 01 lip 2011, 17:40

~samoa

Napisano: 02 lip 2011, 0:28

to jrst niezależny dziennik - a ino od łojca derechtora kase za publikację ciągnie
~i ...

Napisano: 04 lip 2011, 18:38

https://biznes.onet.pl/grecja-potrzebuje ... news-detal

zachęcam do uważnego śledzenia, co się będzie działo, jak już zaczną wyprzedaż tych państwowych przedsiębiorstw.

U nas też tak będzie, gdy zostanie platforma

Jeszcze nie widziałem bogatego, który nie ma nic. A może ktoś z Was spotkał takie zjawisko? Dajcie znać gdzie tak jest!
Możecie zapomnieć o jakiejkolwiek zamożności. Grecy budzą się z ręką w nocniku, bo Ich to dotknęło błyskawicznie. Nas dotknie prawdopodobnie w prespektywie kilku lat. Z prostego powodu - z pustego i Salomon nie naleje, a trudno wypłacać ludziom pensje, emerytury, zapewniać służbę zdrowia, szkoły itd. itd. gdy budżet będzie świecił pustkami, a sprzedać nie będzie już czego. Proste jak konstrukcja cepa.
~Łukasz

Napisano: 04 lip 2011, 18:45

a najfajniejsze jedst to, że \"wysocy\" przedstawiciele unijni, wprost już mówią o ograniczeniu suwerenności Grecji. A jak buraki w naszym kraju podważają takie argumenty, że uczestnictwo w unii jest samo z siebie zrzeczeniem się części suwerenności, to można zostać w ich opinii tylko moherem. No tak może i tak, trzeba jeszcze poczekać, aż nam więcej pożyczą i wreszcie będą chcieli odzyskać. Wtedy utrata suwerenności będzie już oficjalna. Wcale mnie nie dziwi, niezależnie nawet od przyczyn tragedii greckiej, postawa narodu greckiego w obecnej sytuacji. Niech leją własny rząd socjalistyczny ile wejdzie. Szkoda tylko że najpierw go wybrali. Jakby nie patrzeć, gdzie się czego socjaliści do spółki z rzekomymi liberałami dotkną, to zaraz się ich działania w zamieszki i nędzę ludzką obracają.
~Łukasz

Strona 20 z 38    [ Posty: 371 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x