\"jeżeli nie pis, nie po, i nie psl bo z tych wszystkich kpisz to zostaje wyłącznie SLD - to ty Łukaszu komuch jesteś, a jak kiedyś napisałaś u starego komucha pisałeś pracę końcową , rozumiem że magisterską z politologii, to widać i przesiąkłeś komuszym swędem! \" - z eselde nigdy nie kpiłeś
Bawicie mnie, tacy z was \"śleczy\", że boki zrywać.
Jeśli zauważyłeś że pisałem prace mgr u, jak to nazwałeś \"starego komucha\" to również powinieneś dostrzec co wówczas pisałem o \"komuchach\". Przestałbyś pleść bzdury. A tak, to tylko pokazujesz, że czytasz bez zrozumienia, albo z zrozumieniem wyboryczym, przepraszam, wybiórczym. Jak ci wygodniej.
Cieniutko z twoim \"psim\" węchem. He he he
poza tym, to akurat nie jest główny temat dyskusji.
Lepiej zaprzeczcie sensownie, temu, że jest coraz \"lepiej\", a będzie jeszcze \"lepiej\", a jeśli potraficie zdjąć cudzysłów z pojęcia lepiej, to dajcie na to argumenty, a nie jeździjcie po mnie tylko dlatego, że nie podoba wam się moja ocena rzeczywistości. Podajcie swoją.
O sld trudno w ogóle mówić tak, żeby nie kpić, więc może dlatego tego nie robię.
O pionku przewodniczącym sld, można powiedzieć wszystko, tylko nie to, że ma jakieś znaczenie na scenie politycznej. Chyba makijażowe tylko.
Jak ja mam traktować poważnie sld i ich program gospodarczy, jak oni nie potrafią wyjśc z długów i nieuchomości sprzedać. Swoją drogą ciekawe jaka jest naprawdę cena tej sldowskiej siedziby, skoro najpierw wystawili ją za ok 50 mln, ostatnio było jnuż nieco ponad 30 mln. To niezła obniżka była na rynku nieruchomości. A może to taki badziew, że nikt nie chce kupić? A może kupując to można sobie narobić długów na dwa razy tyle? Czy ktoś kiedykolwiek potraktuje poważnie ofertę sld? To ugrupowanie nie zrobiło chyba uczciwie niczego. Trudno się dziwić, jak się ma korzenie w pezetpeerze, to nie wiem kto by im jeszcze zaufał? Może Gudzowaty Oleksemu? he he he
O przepraszam, byłbym zapomniał, przecież wzór uczciwości, to były prezydent wszystkich Polaków... na Madakaskarze. Alerksander, który magistrem zrobił całą Polskę w balona. I co? I nic. Kto by się przejmował, że chłop skłamał. Przecież to normalne w tej formacji. Nawet honoru gość nie ma żeby przeprosić. No tak, czego tu się spodziewać. I po kim? Poczucia godności i honoru nie moze miec człowiek, który reprezentując państwo Polskie uchlał się \"nad grobami\" poległych Polaków w Charkowie.
We wszystkich sondażach Aleksander Kwaśniewski miał ponad 50 procentowe poparcie a ty łukasz możesz sobie wspominać jego wpadki co niczego nie zmienia. Może już nie pamiętasz jakie poparcie miał twój prezydent? Na dodatek nie miał żadnych szans na drugą kadencję. ŻADNYCH!!!
Czy to się komuś podoba, czy nie, Olek to jest ścisły TOP wszelkich rankingów popularności wśród polityków.
\"to fakt nawet znacza część nie utożsamia Polski z PO i nic z tego nie wynika - w przeciwieństwie do PIS, które juz podzieliło polaków na prawdziwych tj tych z pisu i nieprawdziwych to jest cała reszta chołoty. A biorąc pod uwagę wynik głosowania na prezydenta to tak ok. 8 mln polaków, którzy głosowało na Yarkacza w stosunku do pozostałej części narodu to jakieś sie z 20,5 % ogółu narodu polskiego. I masz cieciu malinowy odpowiedź.\"