w sumie to mnie wcale nie dziwi, znam powody spadku poparcia dla pis albo raczej przyczyny dlaczego poparcie im nie rośnie........
1.Jarek przeciwstawił się leczeniu psychiatrycznemu przez co nadal ludzie mają dużo wątpliwości, a przecież powinniśmy wreszcie wiedzieć co mu dolega...... przynajmniej ja jestem nadal ciekawa, dlaczego ma takie chore myśli.....
2.Robienie obory w parlamencie europejskim..... czyli ośmieszanie naszego kraju, co jak widać przyczyniło się do złej oceny zachowania piskatych......
3.Smoleńsk, Smoleńsk i jeszcze raz Smoleńsk........ ludzie śmieją się z księgi Macierewicz zwanej potocznie \"księgą śmiechu\".....
ja nigdy nie milczałam w sprawie mojego wykształcenia, kiedy zakładałam komitet ds Projektu Obywatelskiego Ustawy o Zawodzie Pracownika Socjalnego przedstawiłam się z imienia i nazwiska oraz napisałam wszystkie szkoly i kursy jakie pokończyłam w moim zyciu - trudno zebym do tego wracała bo jest tego sporo - i nie mam w tym zakresie kompleksów. Jest dla mnie bez znaczenia z kim rozmawiam, jeżeli rozmówca szanuje moje poglady, a ja jego to wowczas można mówić o dialogu, jeżeli natomiast chce się komus ubliżyć, albo zaniżyć jego kompetencję wowczas podejmuje się próbe atakowania osoby. I tak się zazwyczaj dzieje kiedy argumenty są odpierane albo ich brak. Tyle, ze po raz kolejny mówię, że ja nie mam problemów z komunikacją chyba, ze ktoś bardzo się stara, wówczas po prosut ustępuję pola bo nie ma sensu przekomarzac się z kimś kogo jedynym celem jest uwolnienie swoich emocji