jest coraz \"lepiej\", będzie jeszcze \"lepiej\" - HYdE PaRK

Strona 32 z 38    [ Posty: 371 ]

Napisano: 02 sie 2011, 10:24

a może to dlatego, że jesteśmy najbogatsi na świecie?

w końcu zielona wyspa , czy nie?
~Łukasz

Napisano: 02 sie 2011, 10:34

Elton John i jego żona mają się b.dobrze w przeciwieństwie do Ciebie i Twoich niespełnionych ambicji
~do Łukasz

Napisano: 02 sie 2011, 10:56

ty masz jekieś niezaspokojone emocje seksualne i to w jednym kierunku - upuść sobie i bedziesz miał spokój niespełniony specjelisto od politologii - to co łukaszek skończył w sensie uczelni?
~do łukaszka

Napisano: 02 sie 2011, 10:56

bardzo mnie uraziłeś, strasznie...
po prostu czuję ból i pozostaję w nadzieji, że rozum ci wróci
~Łukasz

Napisano: 02 sie 2011, 13:22

2011-07-27 14:55 Re: jest coraz \"lepiej\", będzie jeszcze \"lepiej\"
wysłane przez ~Łukasz dnia 2011-07-27 14:55:17

~Łukasz

to nie jest szyderstwo.
Jest akcja to i re-akcja być musi. Ktoś podjął akcję, a ja reaguję. Czego się unia spodziewała, że pokornie jak baran pójdę na jej strumieniu, przepraszam, na łańcuchu funduszy unijnych, tam gdzie za mnie już myśleć będą?
niedoczekanie

a swój pomysł mam. Pytanie tylko co z tego?
A wy macie pomysły? A z resztą, nawet gdybyście mieli to możecie je sobie w buty włożyć. Wyżsi będziecie. Dużo od waas w tym zakresie dziś zależy. Bylo myśleć przed referendum akcesyjnym. A nawet to mogłoby nie pomóc - jeśli się wieźmie przykład Irlandii.

Akcesja była taka dobrowolna, jak członkowstwo w RWPG.

Przeczytałem ze zrozumieniem powyzszy tekst - wynika z niego że ty jako jedyny masz niepodważalny pomosł - reszta to se może swoje pomysły w buty wsadzić

To czego ty w łopeesie siedzisz i szydełkowate projekty robisz skoro takiś móndry i nawet na \"tłuka samorządowego\" do wioskowego samorządu cie nie wybrali?
~do łukaszka

Napisano: 02 sie 2011, 15:07

to jeszcze raz poczytaj, i jeszcze raz, i jeszcze i tak dalej,

jak sobie poczytasz, że ci zapadnie w pamięć, to zacznij proces rozumienia tego co przeczytałeś. Bo może i przeczytałeś, ale ze zrozumieniem to jeszcze masz problem.

Nie wciskaj mi czegoś czego nie napisałem. A nigdzie nie napisałem, że mam \"jedyny niepodważalny pomysł\". Ponadto nigdzie nie napisałem, że daltego, że ja mam jedyny niepodważalny problem to inni mogą swoje pomysły w buty włożyć.
Albo faktycznie masz problem z rozumieniem czytanego tekstu, albo celowo, po świńsku, próbujesz mi przypisać coś, czego nie napisałem. Ponieważ nie sądze, aby starczyło ci odwagi, aby przyznać się do celowego przekręcania moich słów (na własny użytek) dlatego nie spodziewam się żadnych przeprosin. A to, że problemy ze zrozumieniem czytanego tekstu masz, to już inni forumowicze sobie potwierdzą, po pobieżnej analizie wymiany zdań.
Moje odniesienie do pomysłów innych miało znaczenie tylko o tyle, że z reguły mnie pytali o pomysły, a sami o swoich nie wspomnieli.

i jak uprzednio,
po prostu czuję ból i pozostaję w nadzieji, że rozum ci wróci
~Łukasz

Napisano: 02 sie 2011, 15:13

ale masz szczeście, że jesteś anonimowy (anonimowa) \"do łukaszka\".

już lepiej się nie ośmieszaj

jak to pięknie M. Twain napisał: \"Lepiej nie powiedzieć nic i okazać się głupcem, niż wypowiedzieć słowo i rozwiać wszelkie wątpliwości\".

Tylko anonimowość (wirtualna) ratuje niektórych na tym forum przed wyśmianiem w rzeczywistości.
~Łukasz

Napisano: 02 sie 2011, 15:16

oczywiście chodziło o niepodważalny \"pomysł\", a nie \"problem\" w jednym z postów powyżej, ale buractwo i tak przyczepi się do formalnego szczegółu, a nie do meritum.
~Łukasz

Napisano: 02 sie 2011, 15:19

<a swój pomysł mam. Pytanie tylko co z tego?
A wy macie pomysły? A z resztą, nawet gdybyście mieli to możecie je sobie w buty włożyć. Wyżsi będziecie.>

i nie romunie co sam napisał?
~ taki sobie czytacz

Napisano: 02 sie 2011, 15:36

naprawę trzeba być tępym...

no więc napisałem tylko że mam swój pomysł. Tyle tylko, że to nic nie znaczy. Podobnie, jak pomysły innych. Jeśli z mojego tekstu możesz wyciągnąć wniosek, że swój pomysł uważam za jedyny niepodważalny, to gratuluję zdolności rozumienia tekstu.
~Łukasz

Strona 32 z 38    [ Posty: 371 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x