jest coraz \"lepiej\", będzie jeszcze \"lepiej\" - HYdE PaRK

Strona 31 z 38    [ Posty: 371 ]

Napisano: 27 lip 2011, 17:38

p, znów porażka

nie, z elektoratem platformy w sojusz nie wchodzę.

~Łukasz

Napisano: 27 lip 2011, 17:43

twoje pudło. jacek kurski tak zdefiniował przecież elektorat pis.
~p

Napisano: 27 lip 2011, 19:39

SLD wejdzie w układ z każdym i ty Łukaszu dobrze o tym wiesz - nareszcie będą stołeczki
~xyz

Napisano: 27 lip 2011, 20:50

pomysł już miałeś - zostać \"tłukiem samorządowym\" i na pomyśle się skończyło - se możesz mieć pomysły na sprzątanie w chałupie
~do Łukasza

Napisano: 27 lip 2011, 22:00

xyz

z Tobą nie da się gadać
nie dlatego, że nie chcę, tylko dlatego, że ileż razy można tłumaczyć prostą rzecz, że do sld jest mi tak blisko jak do kosmosu?

Ty niedosłyszący jesteś czy jak? a może po prostu masz trudności z rozumieniem czytanego przez siebie tekstu? Swoje wyobrażenia zachowaj sobie dla siebie
~Łukasz

Napisano: 27 lip 2011, 22:04

a do kogo ci blisko malkontencie wszystkiego i wszystkich.
A kiedyś ktoś cie pytał co kończyłeś, to co kończyłeś że masz taki błyskotliwy dowcip?
~?

Napisano: 27 lip 2011, 23:47

spadać od tego co kończyłem. Sami się chwalcie, a dopiero wypytujcie innych. Brak kultury zupełny. Poszukaj sobie na forum co kończyłem. Powinieneś znaleźć.

pytajnik, zatrudnij się w biurze matrymonialnym, będziesz zbliżał jednych do drugich.
~Łukasz

Napisano: 27 lip 2011, 23:52

czyli nic a pisiowi blisko do każdego z kim po władzuchnę - już to przerabialiśmy kumple z sekretarzem pop w pegerze i romanem wielkim z fjn
~?

Napisano: 28 lip 2011, 20:22

co to wiadomo ale na czym - to już łukaszka tajemnica?
~??

Napisano: 02 sie 2011, 10:22

https://biznes.onet.pl/mamy-najdrozsze-p ... news-detal

no i co z tego

ważne że mamy premiera Donalda Tuska, więce jesteśmy szczęśliwi, jak \"Elton John i jego żon\".
~Łukasz

Strona 31 z 38    [ Posty: 371 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x