... i zarabiam ledwo ponad 3000 tys. zł. A odpowiedzialność, stres, brak srodków, problemy z władzą samorzadową i wreszcie niezrozumienie załogi, że budżet nie jest gumowy. Czy to warto!!!???
No cóż, tak to jest płace bardzo niskie na tak odpowiedzialnym stanowisku a niestety pracownicy uważają że administracja a w tym dyrektor nic nie robią tylko piją kawę. Bardzo to przykre, niestety ale tak było, jest i będzie. Pozdrawiam
...to fakt, niestety ale to fakt. tez mam to wrażenie, że jestem kopany przez wszystkich (klienci, władza samorzadowa, pracownicy, media, etc. etc. ) po tyłku. A kto mi zwróci zdrowie, które skraciłem przez te lata i za co, za marne grosze. w sytuacji kiedy \"Ci\" urzednicy zarabiaja bez zadnej odpowiedzialności krocie, to wstyd dla systemu pomocy społecznej.
Leon, a kto Ci każe być \"za grosze\" dyrektorem DPS i \'tracić zdrowie przez te wszystkie lata???Ktoś Ci przystawił lupę do skronie i powiedział\':\"będziesz dyrektorem DPS\"??Na pewno nie...Skoro jesteś taki biedny i wszyscy \"kopią Cię po tyłku\" to rzuć to w diabły i przejdź \"na swoje\".Załóż własną firmę, gabinet etc.Wtedy sam sobie będziesz sterem,żeglarzem i okrętem i przekonasz się na własnej skórze, jak to \"łatwo i przyjemnie\" zarabia się krocie.Irytują mnie takie wypowiedzi jak Twoja.Źle Ci to się zwolnij.Ot i tyle.Koniec.Kropka.A jeśli jesteś dobry w tym,co robisz to sobie poradzisz,ale pewnie nie jesteś...i stąd Twoje żale.
Leon, a kto Ci każe być \"za grosze\" dyrektorem DPS i \'tracić zdrowie przez te wszystkie lata???Ktoś Ci przystawił lufę do skroni i powiedział\':\"będziesz dyrektorem DPS\"??Na pewno nie...Skoro jesteś taki biedny i wszyscy \"kopią Cię po tyłku\" to rzuć to w diabły i przejdź \"na swoje\".Załóż własną firmę, gabinet etc.Wtedy sam sobie będziesz sterem,żeglarzem i okrętem i przekonasz się na własnej skórze, jak to \"łatwo i przyjemnie\" zarabia się krocie.Irytują mnie takie wypowiedzi jak Twoja.Źle Ci to się zwolnij.Ot i tyle.Koniec.Kropka.A jeśli jesteś dobry w tym,co robisz to sobie poradzisz,ale pewnie nie jesteś...i stąd Twoje żale.
Maksymilian - język jakiego uzywasz jest bardzo bliski partii pt. PiS, takich argumentów jak uzyłes może używać tylko sorry idi..ta lub totalny indolent. Myślę, że jestes jednym i drugim...