Andrzej,twój problem polega wlaśnie na tym,że nie myślisz...Dołączasz tylko do szerokiego grona wiecznie niezadowolonych i pokrzywdzonych biedactw dostających po tyłku.Taki szaraczek z ciebie jak widać.No ale takie biadolenia i utyskiwania nad swoim ciężkim losem to chyba typowe dla nas Polaków.Na szczęście nie dla wszystkich.P.S Nie politykuj,bo to ci nie wychodzi, zresztą tak samo jak myślenie.
Janek,widać burak z ciebie straszny,któremu słoma z butów wystaje i dlatego nawet nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi.Wybacz,nie potrafię zniżyć się do twojego poziomu i mówic twoim językiem.
Jestem opiekunem - mam nocki i odpowiedzialnosc ogromna- a zarabiam 1450zł . A dyrektor nic nie robi tylko w laptopie siedzi NK. hi : bo dostaje kase odgórnie i pracowników ma w dupie!!!!! na nocnej zmianie ma podopiecznych 45 osób --- nie wiem , ale jagby coś się stało nie jestem wstanie upilnować )))
zgodnie z rozumowaniem \"madrego i inteligentnego oraz kreatywnego\" kolegi Maksymiliana, powinnas się Wando zwolnic i poszukac lepszej pracy , chyba , że jak pisze \"mądry.......\" Maksymilian jestes zerem to ....
Do Andrzeja: 1.nie jesteśmy kolegami;2.Wanda mając zapewne zawód \"opiekun w DPS\"(o ile w ogóle jest wykwalifikowana-z całym szacunkiem dla niej) nie ma żadnej alternatywy,by zacząć \"zarabiać krocie\"-w DPS-ach zarobki są zbliżone, a mozliwości pracy gdzieś indziej nie ma.Jest skazana na DPS 3.Co innego dyrektor z wyższym wykształceniem.Powinien miec bez porównania szersze horyzonty i większe mozliwości od p. Wandy.4.widzę,że to dla Ciebie za trudne,by zrozumieć.Czyżby szare komórki były u ciebie na wymarciu?Początki demencji starczej,czy po prostu czysta głupota??
Nie rozmumiem. Dlaczego u nas każda rozmowa musi się kończyć wyzwiskami? Przecież Dyrektorzy pisali tylko że czasem ciężko jest pracować bez zrozumienia, a po tych wypowiedziach widać jak mają racje.
P.S. Serdecznie współczuje Maksymilianowi i życze troszkę więcej wiary w ludzi. Acha Dyrektorzy to też ludzie, którzy wkładają w to co robią całe serce i nawet jeśli czasem piją kawe lub siedzą przy laptopie to jednak robią bardzo dużo dla DPS. Szkoda że tego nie potrafisz zrozumieć.