Postawa godna naśladowaniaecomet3 pisze: ↑28 kwie 2020, 18:23Tak sie czaasami zastanawiam, dlaczego niektórzy ludzie utrudniają sbie życie. W Październiku zrobiliśmy akcje, wszyscy pobierający SZO dostali wnioski na SP, z oświadczeniem, że od chcą by SP było im wypłacane listopada. Wydaliśmy decyzje odmowne w jednycm czasie, napisaliśmy za ludzi odwołania, i wszystko razem poszło do SKO. W listopadzie wszyscy mieli przyznane przez SKO Swiadczenie pielęgnacyjne.Bez kancelarii, bez kłopotu. Skoro Sko ma taie stanowisko, to ja z nim walczyć nie będę. A 3% od 1830 jest wieksze od 3% z 620. I wszyscy zadowoleni
Ja zrobiłam tak z osobami, które mogą pobierać ŚP i powiem ci że wcale tak łatwo nie poszło... do jednej Pani nawet dzwoniło SKo aby do nich pojechała osobiście, bo musze z nią porozmawiać.. ale Pani rozumna powiedziała że nie moze przyjechac bo nie ma czym i nie moze matki zostawić.. i tak sprawy sie ciągną niektóre ho ho... ludzie źli na mnei że im to popdowiedzialam bo tak by brali pieniadze a tak to nie mają...ecomet3 pisze: ↑28 kwie 2020, 18:23Tak sie czaasami zastanawiam, dlaczego niektórzy ludzie utrudniają sbie życie. W Październiku zrobiliśmy akcje, wszyscy pobierający SZO dostali wnioski na SP, z oświadczeniem, że od chcą by SP było im wypłacane listopada. Wydaliśmy decyzje odmowne w jednycm czasie, napisaliśmy za ludzi odwołania, i wszystko razem poszło do SKO. W listopadzie wszyscy mieli przyznane przez SKO Swiadczenie pielęgnacyjne.Bez kancelarii, bez kłopotu. Skoro Sko ma taie stanowisko, to ja z nim walczyć nie będę. A 3% od 1830 jest wieksze od 3% z 620. I wszyscy zadowoleni