Kapitał Ludzki - kontrakt socjalny
Re: Kapitał Ludzki - kontrakt socjalny
Halina ma rację! nie róbcie problemów. Kontrakt socjalny jest taki sam jak w pomocy społe tylko nakleic na niego logo PO kL.!!!!!!!!
Ja zawiązałam już 5 kontraktów socjalnych w ramach tego projektu. Moje kontrakty sa na drukach jakie posiadał GOPS(te, co w ustawie).I jedynie w III.- w działaniach wspomniałam o przystąpieniu do realizacji projektu finansowanego z EFS i obok pieczęci ośrodka wstawiłam pieczątke EFS.
jak ktoś posiada jakieś wzory wypełnionych kontraktów socjalnych w ramach POKL to ja również proszę o przesłanie na adres email - [email protected] - Z góry dziękuję
proszę o wzór kontraktu socjalnego - kapitał ludzki bo mam go przeprowadzić a nie mam pomysłu z góry dziękuje adres email lejla@123
Witam - jakby ktoś mógł i mnie wysłac taki wzór kontraktu - byłabym wdzięczna [email protected]
Z góry dziekuje
Z góry dziekuje
zwracam się z gorącą prośbą jeśli ktoś posiada wzór kontraktu socjalnego to proszę prześlijcie mi go ma email [email protected]
Witam - jakby ktoś mógł i mnie wysłac taki wzór kontraktu - byłabym wdzięczna [email protected]
Z góry dziekuje
Z góry dziekuje
Ja również proszę o taki wzór do POKL. Nigdy nie zawierałam kontraktów więc mam problem! Z góry dziękuję! Mój adres
[email protected]
[email protected]
ja także proszę o wzór kokontaktu do pokl. z góry dziękuję. Proszę na adres [email protected]
witam, równiez proszę o wzór kontraktu socjalnego w ramach programu systemowego Po KL, zgóry Dziękuje i POzdrawiam
Oprócz Kapitał Ludzki - kontrakt socjalny - Kluby Integracji Społecznej, Spółdzielnie Socjalne przeczytaj również:
ubezpieczenie zdrowotne
mieszkanie
KIS
ustna forma
środki UE dla organizacji pozarządowych
LINK
Mieszkanie dla więznia
Szukam Pracy
Jak utworzyć KIS
uchylanie sie od podjęcia pracy interwencyjnej
kto chce stworzyć KIS??
programy realizowane w KIS