Kapitał Ludzki - kontrakt socjalny
Re: Kapitał Ludzki - kontrakt socjalny
witam, równiez proszę o wzór kontraktu socjalnego w ramach programu systemowego Po KL na [email protected], zgóry Dziękuje i POzdrawiam
ja także proszę o przesłanie druku kontraktu socjalnego niezbędnego przy projekcie POKL
Jeśli ktoś posiada jakieś wzory wypełnionych kontraktów socjalnych w ramach POKL, to ja bardzo proszę o przesłanie na adres [email protected] . Jestem pracownikiem socjalnym zatrudninym w ramach POKL i jeszcze nigdy nie zawierałam kontraktów, więc mam problem.
Jeśli ktoś posiada jakieś wzory wypełnionych kontraktów socjalnych w ramach POKL, to ja bardzo proszę o przesłanie na adres [email protected] . Nigdy nie zawierałam kontraktów, więc mam problem. Z góry dziękuję
ale wy wariujecie-czy wszyscy to początkujący prac. socjalni?
jeśli ktoś ma wzór wypełnionego kontraktu socjalnego proszę o przesłanie na adres [email protected]
proszę o wzór wypełnionego kontraktu socjalnego. sprawa pilna.
proszę wzor kontraktu przesłać na adres: [email protected].
dziękuję
proszę wzor kontraktu przesłać na adres: [email protected].
dziękuję
LUDZIE I WY PRACUJECIE W POMOYCY -WSTYD!!!!!!!!!
Witam, czy ma Pani może wzór WYPEŁNIONEGO kontraktu socjalnego? Bardzo pilnie potrzebuje, jestem początkującym pracownikiem mój adres [email protected]
Oprócz Kapitał Ludzki - kontrakt socjalny - Kluby Integracji Społecznej, Spółdzielnie Socjalne przeczytaj również:
ubezpieczenie zdrowotne
mieszkanie
KIS
ustna forma
środki UE dla organizacji pozarządowych
LINK
Mieszkanie dla więznia
Szukam Pracy
Jak utworzyć KIS
uchylanie sie od podjęcia pracy interwencyjnej
kto chce stworzyć KIS??
programy realizowane w KIS