KARTA DUŻEJ RODZINY

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
MyBoo
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: KARTA DUŻEJ RODZINY

Post autor: MyBoo »

Gdzie znaleźć katalog ulg i zniżek?
buźka

Post autor: buźka »

no to teraz z innej beczki
co z rodzicami, którzy mają już dzieci które ukończyły 18 lat lub 25 lat. oni już nie mogą się starać o wydanie kart ale przecież nadal są rodzicami wielodzietnymi
agaw
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: agaw »

buźka pisze: co z rodzicami, którzy mają już dzieci które ukończyły 18 lat lub 25 lat. oni już nie mogą się starać o wydanie kart ale przecież nadal są rodzicami wielodzietnymi
Prawo nie działa wstecz. Nie otrzymają tych kart.
~~gosiab

Post autor: ~~gosiab »

my będziemy nadawać znak taki jaki mamy przypisany do realizacji programów rządowych, bo to jest program rządowy, ale dziwi mnie,że nie ma jeszcze ogłoszonego katalogu ulg. Rozporządzenie wchodzi 16 czerwca, a my zieloni jak trawka na wiosnę, a przecież zaraz lato
BBBB

Post autor: BBBB »

no i dostałam do roboty kartę dużej rodziny- pracownik socjalny ,i nic o niej nie wiem
gupia

Post autor: gupia »

BBBB gratuluje jest nas wiecej...:)
zosia123

Post autor: zosia123 »

Ma już może ktoś tą tzw. "bezpieczna kopertę"?
gopsosk

Post autor: gopsosk »

tak ja juz mam jest adres strony www na ktorej bedziemy sie logowac zeby wprowadzic wnioski i jest login i haslo i tel do helpdesk
KD456

Post autor: KD456 »

zosia123 powiedz czy dostałaś to na emaila? bo ja czekam i nic nie ma :( zaczynam już się bać :roll:
buźka

Post autor: buźka »

ja też jeszcze nic nie dostałam od poniedziałku rusza karta a u mnie nawet w cas nic nie ma paranoja i bałagan
ODPOWIEDZ