KARTA DUŻEJ RODZINY
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: KARTA DUŻEJ RODZINY
Gdzie znaleźć katalog ulg i zniżek?
no to teraz z innej beczki
co z rodzicami, którzy mają już dzieci które ukończyły 18 lat lub 25 lat. oni już nie mogą się starać o wydanie kart ale przecież nadal są rodzicami wielodzietnymi
co z rodzicami, którzy mają już dzieci które ukończyły 18 lat lub 25 lat. oni już nie mogą się starać o wydanie kart ale przecież nadal są rodzicami wielodzietnymi
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Prawo nie działa wstecz. Nie otrzymają tych kart.buźka pisze: co z rodzicami, którzy mają już dzieci które ukończyły 18 lat lub 25 lat. oni już nie mogą się starać o wydanie kart ale przecież nadal są rodzicami wielodzietnymi
my będziemy nadawać znak taki jaki mamy przypisany do realizacji programów rządowych, bo to jest program rządowy, ale dziwi mnie,że nie ma jeszcze ogłoszonego katalogu ulg. Rozporządzenie wchodzi 16 czerwca, a my zieloni jak trawka na wiosnę, a przecież zaraz lato
no i dostałam do roboty kartę dużej rodziny- pracownik socjalny ,i nic o niej nie wiem
tak ja juz mam jest adres strony www na ktorej bedziemy sie logowac zeby wprowadzic wnioski i jest login i haslo i tel do helpdesk
zosia123 powiedz czy dostałaś to na emaila? bo ja czekam i nic nie ma
zaczynam już się bać 

ja też jeszcze nic nie dostałam od poniedziałku rusza karta a u mnie nawet w cas nic nie ma paranoja i bałagan
Oprócz KARTA DUŻEJ RODZINY - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
KDR-rejestr
karta dużej rodziny
Czy zgłaszamy zbiór KDR do GIODO?
Wynagrodzenie za zadanie KDR
Zaświadczenie z uczelni/szkoły
Kto jest u was adminem KDR?
Nr KDR co pisać
przetwarzanie danych
KDR we praktyce
rzeczowy wykaz akt a kdr
Czi informujecie osoby o KDR ?