Ja właśnie też jeszcze nic nie dostałam.KD456 pisze:zosia123 powiedz czy dostałaś to na emaila? bo ja czekam i nic nie mazaczynam już się bać
KARTA DUŻEJ RODZINY
Re: KARTA DUŻEJ RODZINY
no to będę z Wami w kontakcie bo ja sie dziś dowiedziałam że to mam prowadzić i ja nic nie wiem i nikt nic nie wie, SUPER się czuję w takiej roli
Czy ktoś się zalogował może na stronę kdr.pwpw.pl? Bo mnie ciągle wyskakuje błędny login lub hasło..
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
spróbuj na tą drugą stronę podaną w piśmie, tam wszystko poszło gładko, chociaż w dziale pomoc żadna podstrona nie działa
gopsosk a gdzie dostałaś tą bezpieczną kopertę? na maila?gopsosk pisze:tak ja juz mam jest adres strony www na ktorej bedziemy sie logowac zeby wprowadzic wnioski i jest login i haslo i tel do helpdesk
Czy wszyscy dostali już bezpieczne koperty? Bo ja czekam i nic 

ja też czekam jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę robią. ja jeszcze nie otrzymałam nic w cas-ie masakra jakaś
koperte dostalismy poczta a dzis w CAS SR jest zapotrzebowanie
Już daję podpowiedź. Np. uczy się tylko dwoje młodszych, a starsze ma 22 lata. Wystarczy że we wrześniu podejmie jakąś bezpłatną szkołę zaoczną i po miesiącu zrezygnuje. A w czasie tego miesiąca ma zaśw. że się uczy i rodzic wtedy składsa wniosek o KDR.buźka pisze:no to teraz z innej beczki
co z rodzicami, którzy mają już dzieci które ukończyły 18 lat lub 25 lat. oni już nie mogą się starać o wydanie kart ale przecież nadal są rodzicami wielodzietnymi
Oprócz KARTA DUŻEJ RODZINY - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
KDR-rejestr
karta dużej rodziny
Czy zgłaszamy zbiór KDR do GIODO?
Wynagrodzenie za zadanie KDR
Zaświadczenie z uczelni/szkoły
Kto jest u was adminem KDR?
Nr KDR co pisać
przetwarzanie danych
KDR we praktyce
rzeczowy wykaz akt a kdr
Czi informujecie osoby o KDR ?