KARTA DUŻEJ RODZINY

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
KD456

Re: KARTA DUŻEJ RODZINY

Post autor: KD456 »

Już jest :D Przyszło kurierem w piątek na UM i czekała na dekretację :)
Agata11

Post autor: Agata11 »

Na tej stronie są aktualne ofert partnerów KRD i wykaz zniżek. https://rodzina.gov.pl/duza-rodzina/upra ... zial=pliki
Basza

Post autor: Basza »

Najlepsze są zniżki do Kruka i Rezydencji Prezydenta w Wiśle!
buźka

Post autor: buźka »

miejmy nadzieję, że w krótkim czasie dołączą i inni bo trochę mało tych instytucji sie zgłosiło
mt28

Post autor: mt28 »

Witam, widziałam w poście że ktoś tez już miał problemy ze zmianą hasła, próbowałam różnie i nic nawet na ten drugi adres- link, dzwoniłam pod wskazane numery, przekierowali dalej i pani powiedziała że do skutku hasła wymyślać :lol: :lol: :lol: normalnie szał!!!!
Może ma ktoś jakiś pomysł???
z góry dzięki :D
buźka

to i tak macie dobrze że już dostaliście loginy do mnie nadal nic nie dotarło ani do UG masakra jakaś a w cas-ie nadal nic
olaaaaaa

Post autor: olaaaaaa »

u nas pierwsi już wydzwaniali, i co np. jak ma 4 dzieci z czego jedno jest maturzystą?? W zaśw. o planowanym ukończeniu nauki, pewnie wpiszą 25.04.2014 r. bo wtedy maturzysta skończył nauke, co Wy na to??
zorro

Post autor: zorro »

dziś były 2 chętne rodziny, jak zobaczyły "katalog podmiotów" to same zrezygnowały bo "nie opłaca się zbierać dokumentów na tą kartę" przyznam, mają rację :twisted:
buźka

no narazie katalog ulg jest z kosmosu ale miejmy nadzieję że inni dołaczą. a co do dokumentów to wcale ich nie ma dużo i to tylko do okazania wiec moim zdaniem warto się o to postarać
abi

Post autor: abi »

mam problem z logowaniem wyświetla się strona KDR i nie wiem co dalej nic nie działa nie ma gdzie się zlogować miał może ktoś ten problem pomocy
ODPOWIEDZ