KDR a wniosek o prąd....
-
- Referent
- Zajmuję się: ps
KDR a wniosek o prąd....
Od wczoraj dzwonią do mnie ludzie z pytaniem kiedy nabyli prawo do karty bo muszą podać datę w tym wniosku dotyczącym zwiększenia Kwh... spotkaliście się z tym??????
- ubu
- Podinspektor
- Zajmuję się: KDR
- Kontakt:
Re: KDR a wniosek o prąd....
spotkałem się już z tym, jak toś prosi to jestem w stanie podać od kiedy ma np. przyznaną kdr w wersji elektronicznej (uważam że wtedy już nabył uprawnienia), w oświadczeniu ludzie którzy nabyli uprawnienia do KDR po dniu 18.10.2022r. musza podać konkretną datę, natomiast z autopsji wiem jak upierdliwi są dostawcy prądu i jak pod górkę robią ludziom z powodu tych limitów, nie wchodząc w szczegóły, perfidia to mało powiedziane 

"To err is human, to forgive is divine"
-
- Referent
- Zajmuję się: ps
a co ta data ma za znaczenie ????ubu pisze: 09 lut 2023, 11:02 spotkałem się już z tym, jak toś prosi to jestem w stanie podać od kiedy ma np. przyznaną kdr w wersji elektronicznej (uważam że wtedy już nabył uprawnienia), w oświadczeniu ludzie którzy nabyli uprawnienia do KDR po dniu 18.10.2022r. musza podać konkretną datę, natomiast z autopsji wiem jak upierdliwi są dostawcy prądu i jak pod górkę robią ludziom z powodu tych limitów, nie wchodząc w szczegóły, perfidia to mało powiedziane![]()
- ubu
- Podinspektor
- Zajmuję się: KDR
- Kontakt:
jakaś ustawa weszła wtedy z tym prądem 

"To err is human, to forgive is divine"
Oprócz KDR a wniosek o prąd.... - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
czy przysługuje dla drugiego rodzica?
Odmowa - Proszę o wzór
karta przyznana
KDR przedłużenie kart
KDR dla rodzica - czy musi wymieniać wszystkie dzieci
czy przysługuje karta
KDR wznowienie wniosku
duplikat KDR
KDR pytanie
odbiór karty
Pani ma dwoje dorosłych swoich dzieci i jedno dla którego była rodziną zastępczą, czy przysługuje KARTA ???
Dziecko martwo urodzone
anulowanie kart
Pomocy, jak to technicznie ogarnąć? Pan ma nową rodzinę...
Odmowa w systemie a teraz mam przyznać KDR
wydanie duplikatu KDR