KDR a wniosek o prąd....

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
elinka85
Referent
Zajmuję się: ps

KDR a wniosek o prąd....

Post autor: elinka85 »

Od wczoraj dzwonią do mnie ludzie z pytaniem kiedy nabyli prawo do karty bo muszą podać datę w tym wniosku dotyczącym zwiększenia Kwh... spotkaliście się z tym??????
Awatar użytkownika
ubu
Podinspektor
Zajmuję się: KDR
Kontakt:

Re: KDR a wniosek o prąd....

Post autor: ubu »

spotkałem się już z tym, jak toś prosi to jestem w stanie podać od kiedy ma np. przyznaną kdr w wersji elektronicznej (uważam że wtedy już nabył uprawnienia), w oświadczeniu ludzie którzy nabyli uprawnienia do KDR po dniu 18.10.2022r. musza podać konkretną datę, natomiast z autopsji wiem jak upierdliwi są dostawcy prądu i jak pod górkę robią ludziom z powodu tych limitów, nie wchodząc w szczegóły, perfidia to mało powiedziane :roll:
"To err is human, to forgive is divine"
elinka85
Referent
Zajmuję się: ps

Post autor: elinka85 »

ubu pisze: 09 lut 2023, 11:02 spotkałem się już z tym, jak toś prosi to jestem w stanie podać od kiedy ma np. przyznaną kdr w wersji elektronicznej (uważam że wtedy już nabył uprawnienia), w oświadczeniu ludzie którzy nabyli uprawnienia do KDR po dniu 18.10.2022r. musza podać konkretną datę, natomiast z autopsji wiem jak upierdliwi są dostawcy prądu i jak pod górkę robią ludziom z powodu tych limitów, nie wchodząc w szczegóły, perfidia to mało powiedziane :roll:
a co ta data ma za znaczenie ????
Awatar użytkownika
ubu
Podinspektor
Zajmuję się: KDR
Kontakt:

Post autor: ubu »

jakaś ustawa weszła wtedy z tym prądem ;)
"To err is human, to forgive is divine"
ODPOWIEDZ