odbiór karty
-
- Referent
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
odbiór karty
Przyznałam karet dla Pani X. Od stycznia Pani nie obiera karty, brak kontaktu z Panią. Co rozbić? w systemie dalej wisi, karta jest nie zdjęta
- ubu
- Podinspektor
- Zajmuję się: KDR
- Kontakt:
Re: odbiór karty
czasem trzeba poczekać dłużej, dzwonić tel. do upadłego, skontaktować się ew. drogą pocztową, smsową, e-mailową lub próbować przekazać KDR przez korespondencję lub pracownika socjalnego, są różne możliwości, no dobra gołębie pocztowe odpadają

"To err is human, to forgive is divine"
-
- Referent
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
Pracownik socjalny był pod adresem nikogo nie zastał, kontakt telefoniczny bezskuteczny, @ wysłany.
Czekam, ale ile można.
Czekam, ale ile można.
- ubu
- Podinspektor
- Kontakt:
-
- Stażysta
- Kontakt:
marzenasaw pisze: 09 lut 2023, 11:30 Pracownik socjalny był pod adresem nikogo nie zastał, kontakt telefoniczny bezskuteczny, @ wysłany.
Czekam, ale ile można.
U mnie od lat leżą karty, nawet już terminy ważności potraciły. Cóż poradzić - założyć pudełko kart zapomnianych i czekać, aż właściciele zgłoszą się po nie.

Myślałam, że ustawa energetyczna bardziej zmotywuje posiadaczy do odbioru, ale na razie znikomy procent odebrało zaległe karty. Czekam na czerwiec, bo jak wiadomo - Polak ma czas

-
- Referent
- Kontakt:
duża gmina się kłania - mamy nieodebrane karty w segregatorach, cała szafa zapełniona...już raz robiliśmy utylizację nieważnych kart, w pandemii wysyłkę, ale część wróciła awizowana, no i coraz to nowe wnioski składają, nowe karty zalegają, i tak w koło... nie ma się co przejmować 

Oprócz odbiór karty - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
karta przyznana
KDR przedłużenie kart
KDR dla rodzica - czy musi wymieniać wszystkie dzieci
czy przysługuje karta
KDR wznowienie wniosku
duplikat KDR
KDR a wniosek o prąd....
KDR pytanie
Pani ma dwoje dorosłych swoich dzieci i jedno dla którego była rodziną zastępczą, czy przysługuje KARTA ???
Dziecko martwo urodzone
anulowanie kart
Pomocy, jak to technicznie ogarnąć? Pan ma nową rodzinę...
Odmowa w systemie a teraz mam przyznać KDR
wydanie duplikatu KDR
Ojciec 3 dzieci, 1 zostało przy żonie w innej gminie
Kdr dla osoby całkowicie ubezwłasnowolnionej