Kierownik OPS w składzie Komisji - Uzależnienia, Bezdomność

Strona 2 z 2    [ Posty: 20 ]

Napisano: 26 kwie 2012, 12:50

z korkowego
~z

Napisano: 29 maja 2012, 16:21

U nas praktycznie szkolą się od wielu lat !
~pracownik socj.

Napisano: 06 cze 2012, 14:06

I nawet im to wychodzi, po burzliwych obradach komisji, co niektórzy członkowie wychodzą nieźle wcięci, to chyba samo członkowstwo w komisji sprawia, że jak tak się nasłuchają o tym alkoholu, to sami od tego \"pijanieją\". Cóż dietka, było i nie ma, łatwo przyszło, łatwo poszło, samo życie!!!
~x

Napisano: 03 wrz 2012, 16:45

Z jaką częstotliwością powinny odbywać się szkolenia? Wystarczy jeden raz czy co jakiś czas? ale jaki?
~M

Napisano: 04 wrz 2012, 9:22

to zależy od waszych potrzeb i możliwości finansowych /za darmo przecież nikt nie szkoli, prawda?/; nie dajcie się zwariować z tymi szkoleniami.
~ola

Napisano: 04 wrz 2012, 17:13

komisja podstawowe szkolenie 40 godz,a przewodniczący jak zmieniają się przepisy.
~z

Napisano: 05 wrz 2012, 12:58

skąd się wzięło to 40 godz. czy reguluja to przepisy?
~M

Napisano: 05 wrz 2012, 17:04

ramowy program szkolenia dla GKRPA przez PARPA to 44godz i ja do tego się stosuję .w IV byłam na konferencji w łublinie i PARPA twierdziła że te godz członkowie powinni odbyć by znali podstawy.
~z

Napisano: 06 wrz 2012, 10:10

ok., ale to jest tylko stanowisko PARPY. Nie ma żadnych twardych zapisów ustawowych w tej kwestii. Jeżeli członek komisji będzie posiadał zaświadczenie o odbyciu szkolenia /bez określonych godzin/, to żaden kontroler tego nie zakwestionuje. Posiadanie zaświadczenie a wiedzy, to już całkiem inna para kaloszy...
~ola

Napisano: 06 wrz 2012, 11:41

ok.ja mam w komisji ludzi odpowiednio przeszkolonych z czego bardzo się cieszę.komisja z wiedzą to sukces!
~z

Strona 2 z 2    [ Posty: 20 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x