temat interesujący , ale lepiej nie dociekać kim jest buldog , ma prawo być anonimowy , jak wszyscy inni , jak się okaże kim jest to pewnikiem zwieje a tego byśmy nie chcieli prawda ? wiem coś o tym z doświadczenia , niestety .
Aniu, ależ Ty masz wyczucie i doświadczenie, skąd wiedziałaś, że jestem francuskim buldogiem, a do tego jeszcze łobuzem, chyba francuskie są łagodne a i Pani domu z francuskim czuje się komfortowo bezpiecznie buahaha
buldog bardzo proszę o kontakt na podany adres: [email protected] zapewniam że to nie żaden podstęp a temat będzie absolutnie służbowo-\"suszowy\" , nie ma potrzeby żebyś ujawniał swoje dane , z przyczyn czysto technicznych nie mogę przedstawić problemu na forum , pozdrawiam
ok rozumiem , żadnego podstępu nie szykowałam , skoro tak to proszę zaloguj sie na wirtualnej polsce
login: opssusza
hasło : susza2008
tam jest tylko jedna wiadomość zresztą przeczytana a w niej załącznik - kalkulator susza w exelu do obliczania wysokości zasiłków , jeśli możesz to sprawdzić będę wdzięczna , jeśli to jest dobre będzie można z tego skorzystać , jeśli nie działa do końca jak trzeba zgłoszę autorowi uwagi . i nie nabijaj się ze mnie żadnego podstępu nie ma tylko szczere chęci . poprosiłam Ciebie o pomoc bo większego specjalisty w temacie nie znam . jesteś łobuz w dodatku nieufny łobuz .