KN - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 2 z 2    [ Posty: 17 ]

Napisano: 05 mar 2012, 17:19

A co do zarobków mianowanych czy dyplomowanych to są zróżnicowane w zależności od placówki.Ja jestem mianowana , 16 lat stażu-mam ponad 2000
~bella

Napisano: 05 mar 2012, 17:50

W lesie ciszej jest........ KN albo przyjmie nowe warunki albo zrezygnuje z pracy. W OAO KN zachowano wynagrodzenie zasadnicze, zlikwidowano wszelkiego rodzaju dodatki i wydłużono czas pracy. Z punktu widzenia dyrektora (wchodzącego w d...) organu prowadzącego to taniej zatrudnić obecny kp niż drogą kn. Mądry kieras postara się zatrzymać w pracy najlepszych nie patrząc czy jest z kp czy starej kn. Latem i jesienią grzybów w lesie bez liku ........
~KRASNAL

Napisano: 05 mar 2012, 19:07

ja pracuje z kp i też mam ponad 2000 na rękę!
~moni

Napisano: 06 mar 2012, 11:24

~moni- i takie zarobki powinny być.Mało tego -uważam, że tyle powinno się dostawać na \"dzień dobry\" rozpoczynając pracę w placówce opiekuńczo-wychowawczej.To wcale nie jest super forsa, tylko w miarę godziwa zapłata za ciężką pracę.U mnie kp zatrzymało się na awansie wychowawcy, nie ma starszych czy koordynatorów.Dyrekcja awanse młodszych wychowawców przeciągała ile się da.
Krasnal-zatrzymanie takich czy innych pracowników nie zależy jedynie od dyrektora.Mądry będzie walczył, spolegliwy -zrealizuje sugestie odgórne.
~bella

Napisano: 06 mar 2012, 18:43

a u mnie pani dyrektor nie robi nic, zrealizuje wariant - ma być najtaniej, a kto będzie pracował to jej nie interesuje, byle jej samej pensji nie zmniejszyli, bo ma dwoje dorosłych dzieci na utrzymaniu (dzieci lat 25 i 29), którzy zamiast pracować to mamuni spódnicy się trzymają. mówi o tym otwarcie !
~Ada Sz.

Napisano: 06 mar 2012, 23:32

Moją placówkę D.Dz likwidują , powstaje od września Zespół Placówek O-W
wszyscy z KN będą zatrudnieni do 31.12 2013r na starych zasadach, czyli pensje zostaną, nadal 26 godz. pracy, 52 dni urlopu ,a potem od stycznia 2014r. zobaczymy.
~XXYYY

Napisano: 06 mar 2012, 23:59

Jakie 52 dni urlopu? Przecież przysługuje 35 dni.
~Agni

Strona 2 z 2    [ Posty: 17 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x