Kolejna ciekawostka - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 25 lut 2017, 14:55

Naiwni darczyńcy przekonani są, że Owsiak podarował cokolwiek szpitalom. Nic bardziej błędnego. Okazuje się, że one jedynie użycza a jak mu się odwidzi to w każdej chwili może ten sprzęt odebrać i np. sprzedać. Ja od lat nie daję się nabierać na Owsiaka i nic im nie daję więc mi to rybka. Jednak tych co dają musi to zaboleć:

"Jurek Owsiak zabrał głos w sprawie tworzenia tzw. sieci szpitali. Zamieścił na Facebooku wpis i od razu rozpoczęła się burza. Nie poszło jednak o projektowane przepisy ministerstwa zdrowia, lecz o… sprzęt jaki WOŚP zakupuje ze zbiórek i przekazuje szpitalom. Przekazuje, dzierżawi, czy udostępnia? – pytają internauci. „W końcu powiedziane wprost, a o tym przewale pisałem również wiele razy. Szpitale od @fundacjawosp NIE DOSTAJĄ ŻADNEGO SPRZĘTU!!!” – pisze kontrowersje.net. Po serii komentarzy Owsiak znowu coś napisał i tym razem przepraszał za „nieścisłe sformułowanie”. ..."
Gość

Napisano: 26 lut 2017, 2:01

Brednie
https://biurorachunkowepiotrkow.pl/
jacekk87876
Praktykant
Od: 24 lut 2017, 21:16
Zajmuję się: praca biurowa

Napisano: 26 lut 2017, 17:18

Masz większą wiedzę od Owsika widzę Bredzisławie a może to tylko "siok" i zwyczajne wyparcie, że dałeś się nabrać?
Gość

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x