Kolejny sabat oszołomów i czarownic! - HYdE PaRK

Strona 3 z 4    [ Posty: 39 ]

Napisano: 14 gru 2012, 16:55

oto ty bolo pisuludku tylko na tyle cie stać - adam już dawni pożegnał się z forum do lutego
~ja.pier.dziu

Napisano: 14 gru 2012, 17:15

i tyle razy tłumaczył o przenośni - nie dociera do łukaszka pożalsięboże politologa
~oko

Napisano: 14 gru 2012, 17:24

Pewien morderca powiedział w ostatnim słowie na rozprawie aby rodzina nie traktowała tego co zrobił dosłownie ale raczej jako przenośnię. Śmieszne prawda? Jeśli ktoś pisze, że księża powinni wisieć to ja tu nie widzę żadnej przenośni lecz dosadne stwierdzenie. Jak widać część osób nie uważała zbyt dobrze na lekcjach języka polskiego więc trudno się dziwić, że nie znają definicji przenośni. Ale co się dziwić prostym pracownikom pomocy społecznej, gdy strach czytać to co napisze prezydent.
Zresztą jak czytam wpisy niektórych, to śmiem twierdzić, że im nawet najwyższy stopień uwagi by nie pomógł, bo kiedy brak zdolności to na nic trud zrozumienia oczywistych faktów.
~kasia

Napisano: 14 gru 2012, 17:26

a oto Kamińskiego głos, wie co mówi, bo zna PIS od podszewki

https://fakty.interia.pl/fakty-dnia/news ... sa,1873083

np.\"Michał Kamiński w Radiu ZET bardzo ostro skrytykował PiS za wczorajszy marsz w Warszawie. Ocenił, że \"jeżeli Jarosław Kaczyński i jego partia uważają, że Polska nie jest suwerenna, to oni są kolaborantami.\" - Bo oni uczestniczą w tym systemie, siedzą w Sejmie i biorą pieniądze z budżetu. To jakby Armia Krajowa była uwzględniona w budżecie Wermachtu w czasie II Wojny Światowej - mówił Kamiński, przypominając, że \"zbrodniczy rząd Donalda Tuska trzy razy do roku daje milionowe transze Prawu i Sprawiedliwości\".

~oko

Napisano: 14 gru 2012, 19:43

Michał Kamiński chce zaistnieć po tym jak przestał być członkiem PiS - i dla mnie to jest jasne, natowmiast w moim przekonaniu fakt, ze tyle osób zjechało z całej Polski do Warszawy ( a ile uczestniczyło w swoich miastach - to inna sprawa) świadzcy o sukcesie, co więcej wielkokrotnie powtarzano, ze w porównianiu z zeszłym rokiem to było nas dużo więcej.

Dla mnie ważne sa intencje, ja chce mieć do czynienia z ludźmi uczcviwymi, dobrej woli, a nie z tymi ktorzy dbaja o formalna kwestie.
Marsz ma jasno określony cel i dlatego osobiście robię wszystko aby nie zawodzic - widzę i doceniam starania i to dla mnie jest oczywista gwarancja solidarności spolecznej z tymi, ktorzy moga mieć wplyw na zmiany w naszym kraju; doceniam to i wspieram jak potrafię
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 14 gru 2012, 20:52

to jest twoja filozofia - zaistnieć gdziekolwiek i jakkolwiek, nie przypisuj innym
~:)))))

Napisano: 14 gru 2012, 20:56

brawo powyżej ale dzibarowata i tak tego swoim małym pisurozumkiem nie zrozumie
~ja 2

Napisano: 16 gru 2012, 14:50

Kim jest Michał Kamiński i ci z Solidarnej Polski o PJN, którzy dzisiaj są oskarżycielami PiS-u i Jarosława Kaczyńskiego.

Jeśli Michał Kamiński miał wiedzę, jak \"strasznym\" człowiekiem jest Jarosław Kaczyński, dlaczego robił wszystko by PiS wygrał wybory a Kaczyński został premierem? Czyżby robił to wyłącznie dla korzyści? A jeśli tak, to czy dzisiaj taki człowiek bez żadnych zasad moralnych nie robi różnych rzeczy mając wyłącznie na względzie swoje korzyści? Czy dzisiaj Kamiński mówi prawdę czy mówił ją gdy był członkiem PiS-u? A może ani wtedy ani teraz nie mówi prawdy? Czy to nie jest czasami tak, że ten człowiek mówi to co chcą ci, którzy mogą mu dać więcej?

Dla mnie jest jasne, że Kamińskiemu absolutnie nie można ufać, bo albo dla korzyści zdradził Kaczyńskiego i teraz na niego pluje bo to mu się opłaca, albo i to jest o wiele gorsze Kaczyński faktycznie jest takim zagrożeniem. Jeśli więc Kamiński wiedział, że Kaczyński stanowi zagrożenie dla demokracji, to dlaczego Kamiński, który był odpowiedzialny za kampanię wyborczą oszukiwał społeczeństwo? Dla mnie to jest dopiero groźny człowiek, który wie, że coś jest niedobre dla społeczeństwa ale za odpowiednie korzyści twierdzi, że jest inaczej.

~lodzia

Napisano: 16 gru 2012, 18:51

to były najniższe i najukochańsze podnóżki jarego, co to jako dzibarowata spijały pianę z ust jego, broniły i tłumaczyły co jaro chciał powiedzieć w tym co mówił, prowadziły one członki i pisuludki najsłużebniejsze do przegranych 6 kampanii jarego - mają droga ~lodziu więcej do powiedzenie niż ty niebogo albowiem oni znali prawdę, a ty jeno obrazik, który jaremu robili dla takich pisuludków jak ty i uwierzyli w oną złudę a ona ich prawda się stała
~ja 2

Napisano: 16 gru 2012, 18:59

a teraz ten obrazik ma być ocieplany...
że przypomnę - PJN to wyrzuceni z PIS bo mieli odwage miec inne zdanie i przewidzieli na oczy, sa bardziej wiarygodni niż dzibar-lodzia itp
~oko

Strona 3 z 4    [ Posty: 39 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x