konkurs MPiPS - asystent 2015 - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 3 z 4    [ Posty: 31 ]

Napisano: 10 maja 2015, 22:48

W związku z obcięciem kwoty, mój cały etat poszedł...na spacer. dalej 3/4 i marna kasa.
kingulinek
kingulinek
Praktykant
Od: 09 kwie 2008, 20:53
Zajmuję się:

Napisano: 11 maja 2015, 7:14

jak tak poprzeglądałam to większość gmin dostała połowę... - ciekawe od czego to jest uzależnione..
jaaaa

Napisano: 11 maja 2015, 8:47

a ja myślałam że coś z tego będzie a tu lipa , co z tego że gmina dostała jak mi nic więcej nie dadzą , masakra
monika22

Napisano: 11 maja 2015, 9:51

My jesteśmy załamani jak powiemy zatrudnionej asystence, ze zmieniamy umowę na pół etatu? Koszmar jakis Co w tym roku się porobiło1
Benia12

Napisano: 11 maja 2015, 12:12

a ja sie tak zastanawiam, i nie wiem jak to ugryźć.... pracuje na umowę o pracę na czas nieokreślony, i moja gmina też się wystarała o kasę i dostała, i teraz co ze mną? - jak ta dotacja ma się do mojego stanowiska pracy? jak to WY widzicie?
hymmmm

Napisano: 11 maja 2015, 13:49

Nie wiem skąd to zamieszanie,skoro gminy widzą, że jest zapotrzebowanie, to mają środki własne, aby "dorzucić" do wynagrodzenia AR. :lol:
asysta11

Napisano: 11 maja 2015, 16:12

jaaaa pisze:jak tak poprzeglądałam to większość gmin dostała połowę... - ciekawe od czego to jest uzależnione..
Cwaniaki MPIPS , wykombinowało ministerstwo na kogo kolejne zadania przerzucą !!! Gminy ledwo zipią od dotychczasowych zadań a ministerstwo dorzuca kolejny pasztet . Asystentura jest konieczna ale jak zwykle nasze Państwo okazało się do : Bani " Pro publico bono na pewno ale nie za taką nędzę . Bardziej bezpiecznie jest założyć fundację i pomagać ludziom ;)
Ola4

Napisano: 11 maja 2015, 16:37

Koordynatorzy: jakie zapotrzebowanie złożyły takie kwoty otrzymali tylko asystenturę cały czas traktuje się jak coś bez czego można się obyć . !! Czy na pewno ???
Gość

Napisano: 11 maja 2015, 22:53

Podziękujmy panu Kosiniakowi-Kamyszowi, że tak o nas dba!
Bronka

Napisano: 14 maja 2015, 12:21

Masakra ja liczyłam na jakiś dodatek do wypłaty , bo i tak gmina miała kasę na mój etat , sam im pokazałam stronę ministerstwa z naborem. a tera jak dostali to mi się i nic więcej nie należy żenada , gdyby nie ja nie mili by tej kasy
monika22

Strona 3 z 4    [ Posty: 31 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x