konkurs z ministerstwa dla koordynatorów - Stare tematy

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 29 mar 2012, 21:56

dotarła do was informacja o tym, że w najbliższym czasie ministerstwo pracy i pol. społ. planuje ogłosić 2 konkursy dla powiatów na wsparcie finansowe dotyczące wdrażania ustawy o pieczy? :)
~jola

Napisano: 29 mar 2012, 22:05

na zatrudnienie asystentów już jest - kwoty dofinansowania DO NAJNIŻSZEJ KRAJOWEJ !!!
Ciekawe kiedy ogłoszą na koordynatorów i na szkolenia dla rz
~BSK

Napisano: 30 mar 2012, 0:33

będę to nadzorować na stronce ministerstwa
~jola

Napisano: 30 mar 2012, 9:40

powinni się kopnąć w głowę
~Mania

Napisano: 30 mar 2012, 11:04

~Mania
\"powinni się kopnąć w głowę \"

wiesz asystent idzie do domku i ma czas na odpoczynek , a RZZ brutto 2000 tys ,kilkoro dzieci i praca 24 h na dobę, uważam że tu też mocno powinni się puknąć w głowę :((
~rz

Napisano: 30 mar 2012, 14:02

~rz - czyli kochana rodzino zastępcza - ponoć stajecie się rodzina mi zastępczymi nie z powodów finansowych i nie musicie jeśli nie chcesz brać \"kilkoro\" dzieci na wychowanie - jeszcze narzekajcie - gwarantowana waloryzacja wynagrodzeń, dopłaty do czynszów i zero odpowiedzialności - bo jak sobie nie radzicie z dziećmi to po prostu je oddajecie - a asystent czy koordynator to ludzie z wyższym wykształceniem od których wymaga się wielu samodzielnych decyzji za które ponoszą odpowiedzialność - jako urzędnicy państwowi. W ogóle szkoda moich słów. Senat poprawił tylko błędy interpunkcyjne i stylistyczne w nowelizacji i na wszystko się zgadza - a więc koordynator będzie miał 30 rodzin i tylko tych które złożą o niego wniosek, czyli może się okazać, że koordynatorzy są nie potrzebni -więc po co ogłaszać konkurs
~iwa

Napisano: 30 mar 2012, 14:53

dokładnie
~:)

Napisano: 30 mar 2012, 23:01

~iwa
chyba nikt Ciebie nie zmusza do pracy na stanowisku asystenta czy też koordynatora ?? , mam nadzieje że nie jesteś ubezwłasnowolniona , bo gdybym miała współpracować z tak zarozumiałym koordynatorem który uważa że posiadanie wyższego wykształcenia pozwala mu na bycie kimś z wyższej półki i ocenianiem w ten sposób ludzi z którymi ma współpracować to sorki ale do mojego domu bym Ciebie nie wpuściła bo wychowuję dzieci zgodnie z zasadami i obawiałabym się że mocno im zaszkodzisz , tak się składa że również mam wyższe wykształcenie i ukończone szkolenie asystenta .Nie otrzymałam podwyżki wynagrodzenia , nie MAM gwarantowanej waloryzacji wynagrodzenia, dopłaty do czynszu.Nie oddałam żadnego dziecka .

Tylko polak polakowi tak dołożyć potrafi !!!!!!

nikt nie zabronił Tobie wejść w role RZZ SKORO UWAŻASZ ŻE JEST TO INTERES !!!!! Jednak już szkoda mi dzieci które miałyby taką mamę zastępczą.
Ale koordynator z Ciebie !!!!!!!
~rz

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x