kontrola sklepu- jak zrobić
kontrola sklepu- jak zrobić
Powiedzcie proszę jak przeprowadza się kontrolę punku sprzedaży alkoholu przez Gminna Komisję. Od czego zacząć?POMOCY
Re: kontrola sklepu- jak zrobić
procedura powinna znajdować sie w gminnym programie.
iformujesz właściciela że w dniach . od...do będzie prowadzona kontrola .podczas kontroli /przynajmniej 3 osobowy skład/ sporzadza protokół.zgodnie z ustaw i programem. a oczywiście upoważnienie wójta ub burmistrza do przeprowadzenia kontroli
iformujesz właściciela że w dniach . od...do będzie prowadzona kontrola .podczas kontroli /przynajmniej 3 osobowy skład/ sporzadza protokół.zgodnie z ustaw i programem. a oczywiście upoważnienie wójta ub burmistrza do przeprowadzenia kontroli
procedura powinna znajdować sie w gminnym programie.
procedura dot. kontroli jest określona w ustawie o swobodzie działalności gospodarczej. Gminny program określa plan działań w zakresie profilaktyki na dany rok, więc po co go ,,zaśmiecać\'\' niepotrzebnie procedurami? Podaj namiary, to podeślę Ci moje opracowania dot. kontroli. A zacząć trzeba od wysłania pisemnego zawiadomienia o kontroli do przedsiębiorcy.
Kinga bardzo proszę o te informacje na mój mail [email protected]. Z góry dziekuję!
Kinga czy ja tez mogę prosić o te wzory do kontroli.
[email protected]
[email protected]
Proszę o podanie również dokumentów niezbędnych do przeprowadzenia kontroli, z góry dziękuję
Proszę o podanie również dokumentów niezbędnych do przeprowadzenia kontroli, z góry dziękuję
Oprócz kontrola sklepu- jak zrobić - Uzależnienia, Bezdomność przeczytaj również:
programy
Alkohol w rodzinie
bezdomny
Pomysł na leniwych bezrobotnych
psycholog w komisji
psycholog w komisji
członek Komisji na Grupie Roboczej
opłata za schronisko ,a dochód bezdomnego
Co kontrolujecie w punktach sprzedazy podczas kontroli????
sprawozdania
wynagrodzenie za kontrole w sklepach
dofinansowanie druzyny
Kto u was zajmuje sie paierkowa robotą w komisji
Magda 11
duży problem!!!!!!
opiekun prawny osoby bezomnej