u nas na zgrupowaniu również superZofia pisze:"Warunki na zgrupowaniu miałyśmy bardzo dobre..."

Oj można powiedzieć również z innego polskiego filmu ROZUMIEM!!! Murzyn zrobił swoje
Zapieprzaliśmy a nam wyszło że za dziecko dostałyśmy 3,2 zł Żal
u nas na zgrupowaniu również superZofia pisze:"Warunki na zgrupowaniu miałyśmy bardzo dobre..."
pola1985 miałaś wcześniej jakąś informacje odnośnie terminu kontroli czy po prostu znienacka ktoś przyszedł ??pola1985 pisze:Czy miał ktoś już kontrolę z Urzędu Wojewódzkiego dot. 300+ i mógłby coś napisać na temat tego jak ona wygląda. Mam wrażenie że nie mają czego kontrolować... wniosków ok 500 sztuk, a kontrola od 24 do 31 października 2018 r. !!!
Ja mam od jutra
"Wykorzystanie środków dotacji na realizację rządowego programu „Dobry start” ze
szczególnym uwzględnieniem kosztów obsługi świadczenia „Dobry start”."
U mnie niestety jest tak samoNelaa pisze:A u nas nikt jeszcze nie dostal ani grosza za 300
amm pisze:U mnie niestety jest tak samoNelaa pisze:A u nas nikt jeszcze nie dostal ani grosza za 300
My już po dodatkach i jesteśmy zadowoleni, teraz mamy drugą wypłatę dodatków żeby zakończyć program. Może u was czekali żeby zobaczyć ile rzeczywiście wypłat będzieAnka25 pisze:amm pisze:U mnie niestety jest tak samoNelaa pisze:A u nas nikt jeszcze nie dostal ani grosza za 300
Ja do tej pory nic nie dostałam jeszcze z dobrego startu. Sama przyjmowałam, wprowadzałam, rozpatrywałam wnioski, robiłam listy wypłat, zapotrzebowania, sprawozdania. A teraz słyszę, że Kierownik chce dzielić kasę na coraz więcej pracowników. Dramat....