koszt utrzymania dziecka w plac op-wych - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 2 z 4    [ Posty: 39 ]

Napisano: 10 lis 2011, 15:29

U mnie ok 3000 i mamy wszystko. Jeździmy na wycieczki,kino aquaparki,żarcie super, rocznie na ciuchy 1000-1300 zł na dziecko, płacone są zastępstwa,prezenty na gwiazdkę, osiemnastki,płatna tv. Oprócz rodziców naszym dzieciom niczego nie brakuje. Wolontariuszy nie ma są stażyści dosyć często.
~S

Napisano: 10 lis 2011, 15:43

Szok.jakie to województwo??Jakie miasto???
~Teresa

Napisano: 10 lis 2011, 15:47

4.300 i też jest na wszystko chodź to dom od 0 do 7 lat
~Monia

Napisano: 12 lis 2011, 11:03

Właśnie teraz też widzę,że to szok, mam porównanie...
~Kinga

Napisano: 13 lis 2011, 0:49

Już byś chciała Tereska wiedzieć wszystko. Piszę serio ale mogę Ci po niedzieli podać najnowsze dane bo te są sprzed paru miesięcy. Zapomniałem dodać,że mamy siłownię salę komputerową i plac zabaw super wyposażony,boisko do kosza asfaltowe,2 świetlice 1 dla starszych 2 dla małych(bawialnię),2 salki do nauki cichej 1pedagoszki 2 psycholożki,salę do pingla i trambambuli. Pracownię techniczno-modelarską, 2 kuchnie na potrzeby zajęć kulinarnych albo jak chcą sobie popichcić, mieszkanie dla usamodzielnianych, ogromny park ze stawem.Oczywiście to nie wpływa na koszty pobytu dziecka ale tak chciałem się pochwalić. Pracuje się komfortowo.Ostatnio mamy dużo malutkich dzieci i jest ciężko np podczas nauki ale za to jest bardziej rodzinnie. Przedział wiekowy 1,5 - 19 lat.
~S

Napisano: 13 lis 2011, 2:03

S to podaje jeszcze ilość kadry i jej wynagrodzenie
~hejka

Napisano: 13 lis 2011, 17:11

po co ma dodawać koszt utrzymania jest liczony z wypłatami kadry a nawet kupnem papieru toaletowego - liczy się wszystko
~ale jaja

Napisano: 13 lis 2011, 23:20

wiem z czym jest liczony, pytam o ilość kadry i wynagrodzenie, bo mnie to ciekawi, chyba ci to nie przeszkadza ~ale jaja?
~hejka

Napisano: 14 lis 2011, 0:10

4 na KN 4 na KP psychol, pedag,i p.socjalny, nie znam wszystkich wynagrodzeń, plus obsługa w sumie 20 osób- tak na szybko mam nadzieję,że o nikim nie zapomniałem.
~S

Napisano: 14 lis 2011, 0:16

Dwoje z KN dyplomowanych.
~S

Strona 2 z 4    [ Posty: 39 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x