koszty niekwalifikowalne płace
koszty niekwalifikowalne płace
Mam problem. WUP uznało nam za koszty niekwalifikowalne dodatek specjalny POKL. Pracownik, który zawinił chce oddać ta kwotę na konto. Ten wydatek dotyczy tego roku. A ja nie mam zielonego pojęcia, jak to zaksięgować, masakra. Myślę, myślę i coraz większa głębia. Może ktoś już miał coś takiego?
Re: koszty niekwalifikowalne płace
Może więcej o co chodzi o jaki dodatek i dla kogo ?
dla kierownika jako koordynatora. ale najważniejsze jest, jak mam to zaksięgować. Faktem jest, że jest niekwalifikowalny, dotyczy 06.2014 i osoba, która zawiniła chce tą kasę wrócić nam na konto. i tu ZONK, nie wiem, jak się za to zabrać.
1. Wpłata nien. 130 W/231, 130 W/229
2. Zmn. kosztów 231/404, 229/405
3. Zapis techn. 130 W/130 W.
Do tego należy chyba zrobić korektę deklaracji ZUS i RCA. Może inni niech się wypowiedzą.
2. Zmn. kosztów 231/404, 229/405
3. Zapis techn. 130 W/130 W.
Do tego należy chyba zrobić korektę deklaracji ZUS i RCA. Może inni niech się wypowiedzą.
tylko problem jest w tym, że te koszty powinny być poniesione, bo koordynator pracował w tym czasie, myślałam, ze po prostu przeksięguję i przeleje z naszych ośrodkowych pieniędzy, ale osoba, która zawiniła chce oddać ta kasę, więc nie wiem już jak to zrobić. bo jak ja odda, to tak jakby wydatku nie było.
ale wyjasniej dlaczego kordynator czyli kierownik nie może otrzymac tego dodatku, prosimy o szczegóły, dzielmy się naszymi błędami
Oprócz koszty niekwalifikowalne płace - Księgowość przeczytaj również:
refundacja zasiłku stałego i składki zdrowotnej
pobyt podopiecznego w schronisku dla bezdomych
zwrot opłaty zastępczej za dps to zwrot wydatków czy dochód?
ewidencja noty odsetkowej
Niepobrane świadczenia a zgon - jak jest u Was?
85415 edukacyjna opieka wychowawcza
Centra Usług Wspólnych...a jednak będzie się działo
ZAKUP ŚRODKA TRWAŁEGO
testy psycologiczne
dotacja wykorzystana niezgodnie z przeznacz.
nietypowa sprawa _wypłata zasiłku piel._wyrównanie
czy płacicie juz coś za prace przy KDR
Ryczałt samochodowy
Zarządzenie zmieniające do Polityki rachunkowości
ekwiwalent za urlop
Nieodpłatnie otrzymane materiały