Czy ktoś już płacił wynagrodzenia pracownikom obsługującym Świadczenia dla Ukrainy.
Jeżeli tak, to w jakiej formie? (dodatek specjalny, nagroda, ....)?
Koszty obsługi - Ukraina
-
- Stażysta
- Zajmuję się: księgowość
- Kontakt:
-
- Podinspektor
- Zajmuję się: Finanse
- Kontakt:
Re: Koszty obsługi - Ukraina
u nas nagroda brutto z Pomocy Ukrainie, pochodne z własnych bo za małe kwoty by dzielić na pracowników i paragrafy 4010, 4110, 4120 a dodatek specjalny na moje jak się przyznaje to przed realizacją wraz z kwotą, że z dniem np. 01.07. zwiększam zakres czynności o ... i przyznaję dodatek specjalny w wysokości ... i wypłata jednorazowo na koniec tego miesiąca lub okresowo co miesiąc (ale nie raz za 4 miesiące żeby kwota była wyższa)
-
- Stażysta
- Zajmuję się: OPS- Kadry, Płace, Księgowość
- Kontakt:
Re: Koszty obsługi - Ukraina
My rozmawialiśmy ze ŚUW i również nakazali wypłatę w danym miesiącu dodatkuops2020 pisze: 17 sie 2022, 11:19 u nas nagroda brutto z Pomocy Ukrainie, pochodne z własnych bo za małe kwoty by dzielić na pracowników i paragrafy 4010, 4110, 4120 a dodatek specjalny na moje jak się przyznaje to przed realizacją wraz z kwotą, że z dniem np. 01.07. zwiększam zakres czynności o ... i przyznaję dodatek specjalny w wysokości ... i wypłata jednorazowo na koniec tego miesiąca lub okresowo co miesiąc (ale nie raz za 4 miesiące żeby kwota była wyższa)
Oprócz Koszty obsługi - Ukraina - Księgowość przeczytaj również:
Niedopłata składek ZUS
budżet 2023
Wydaqnie opini nt uzależnienia - paragraf
Zakup szkolenia z dodatku osłonowego - problem z rozdziałem
Ubezpiecznie społ i zdrowotnr od ŚP
Nowe obowiązki głównej księgowej
DODATEK węglowy podyskutujmy
zerot środków-fundusz pomocy
Zgon świadczeniobiorcy
Składki społeczne i zdrowotne od ŚP
Zespół Interdyscyplinarny