Żal dupę ściska, że trzeba wstać rano i do tej 7 dotrzeć do biureczka? jednak przywileje sa kopciuchy palą w godzinach pracy - gmina buli za tę przyjemność idę w teren w środowiska na wywiady 0 9 rano wpisuję w zeszyt wyjście i po dwóch godzinach "rejon" obskoczony zatem na chatę i od 12 wolne a gmina buli co miesiąc za nie przepracowane godziny w socjal job. Bardzo dobrze, że podopieczny otrzymuje identyczna pomoc co zarobek socjalnej/nego zatem winniście się zastanowić się nad zmianą swojego statusu.zisis1 pisze:Jak dla mnie, to mogą dawać za darmo nawet i po 1000zł na każde nowe dziecko co miesiąc. Chciałbym też, żeby za uczciwą pracę płacili choćby tyle, ile wynosi średnia krajowa. Po to, by mnie szlag nie trafiał, że moi podopieczni bez pracy osiągają dochody niemal takie same jak ja.
Kto tych meneli wspiera by "nie wymarli" opsy! Nie pitolcie mi, że tak nie jest. Widzę jak żule winociągi za pomoc zakupują zgrzewki "ambrozji". Jakie środki gmina przeznacza na rozwój alkoholizmu, podtrzymanie go i wspieranie przemysłu alkoholowego. Takie kółko graniaste w koło kanciaste poicie zuli potem kontrakt socjalny że jak nie podda się leczeniu to figa z pomocy i każdy otrzymuje kasę i skąd Polska ma na to brać jak każdy tworzy fikcyjne miejsca pracy.Pawełx pisze:W takim razie to bez sensu! W TYM KRAJU NIE OPŁACA SIĘ PRACOWAĆ BO MENELE ŻYJĄ SOBIE Z PODATKÓW LUDZI UCZCIWIE PRACUJĄCYCH!!!!!!!