kto będzie sie kwalifikował do pomocy społecznej po wprowadz - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 4 z 4    [ Posty: 32 ]

Napisano: 05 lis 2015, 19:59

to, że pomoc społeczną otrzymują tzw. menele to nie wina pracownika socjalnego tylko chorych przepisów prawa - przykład - zasiłek stały z kwotą 604 zł a najniższa renta inwali. wynosi 597, ktoś, kto nigdy w życiu nie pracował, zachorował bo pił dostanie wyższe świadczenie od tych, którzy zachorowali ale chociaż przepracowali....
czy to wymyślił pracownik scojalny?
to jest jeden z wielu chorych przepisów.....
elika

Napisano: 05 lis 2015, 20:51

zenek oko pisze:
zisis1 pisze:Jak dla mnie, to mogą dawać za darmo nawet i po 1000zł na każde nowe dziecko co miesiąc. Chciałbym też, żeby za uczciwą pracę płacili choćby tyle, ile wynosi średnia krajowa. Po to, by mnie szlag nie trafiał, że moi podopieczni bez pracy osiągają dochody niemal takie same jak ja.
Żal dupę ściska, że trzeba wstać rano i do tej 7 dotrzeć do biureczka? jednak przywileje sa kopciuchy palą w godzinach pracy - gmina buli za tę przyjemność idę w teren w środowiska na wywiady 0 9 rano wpisuję w zeszyt wyjście i po dwóch godzinach "rejon" obskoczony zatem na chatę i od 12 wolne a gmina buli co miesiąc za nie przepracowane godziny w socjal job. Bardzo dobrze, że podopieczny otrzymuje identyczna pomoc co zarobek socjalnej/nego zatem winniście się zastanowić się nad zmianą swojego statusu.
Panie Zenku proszę nie rozsiewać kłamstw i nienawiści bo wypisuje Pan same głupoty :lol: Pracownicy socjalni również mają nad sobą kierownictwo i nadzór nad godzinami pracy, nawet nie zdaje Pan sobie sprawy ile mamy obowiązków i jaka ciąży na nas odpowiedzialność za wykonywaną pracę. Ale co może o tym wiedzieć taki Pan Zenek ... wiedza tylko dla wtajemniczonych :lol: ;)
Rodrick_86
Stażysta
Od: 05 cze 2014, 17:00
Zajmuję się:

Strona 4 z 4    [ Posty: 32 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x