kto pisze protokoły i pisma ZI?

Wybrane tematy:
studia praca socjalna ustawa o przeciwdziałaniu przemocy wniosek do ZK Co powinna zrobić szkoła??? Procedura niebieskiej karty - prawa i obowiązki Ankieta Asystent Rodziny
ODPOWIEDZ
~zuzka

kto pisze protokoły i pisma ZI?

Post autor: ~zuzka »

Jak to powinno być, bo u nas protokoły i wszelkie pisma wysyłane sporządza osoba nie będąća członkiem zespołu ani też nie jest pracownikiem socjalnym. jest wyznaczona przez kierownika do prowadzenia całej dokumentacji i podpisała tylko oświadczenie. czy może w ogóle tak być? czy powinien to robic członek Zespołu...? jak jest w waszych ops-ach?
~???

Re: kto pisze protokoły i pisma ZI?

Post autor: ~??? »

po co zakładasz nowy wątek w sprawie, o której pisane było wcześniej!
~zuzka

Post autor: ~zuzka »

heh, nie do końca bo wcześniej było pisane o tym czy ma to być przewodniczący, czy sekretarz zespołu a ja pytam o osobę, która nie jest w ogóle członkiem!!??
~ala

Post autor: ~ala »

witam u nas wszelkie pisma pisze sekretarz czyli ja. Siedzę po nocach i piszę.
~inka

Post autor: ~inka »

jeśli nie jest cżłonkiem ZI, to nie powinna mieć wglądu w jakiekolwiek dokumenty ,,przemocowe\'\'. A gdzie ochrona danych osobowych?
~tośka

Post autor: ~tośka »

osoby postronne nie maja prawa wglądu do dokumentacji - robi to najczęściej sekretarz
~AgnieszkaK

Post autor: ~AgnieszkaK »

u mnie - sekretarz lub przewodniczący, zależy:)dzielimy się
~AgnieszkaK

Post autor: ~AgnieszkaK »

tzn. on sekretarz pisze wszystkie protokoły, etc. a przewodniczący jakieś konkretne pisma
~Zośka

Post autor: ~Zośka »

Sekretarz nie jest członkiem zespołu Interdyscyplinarnego - u nas. To zależy jaki macie program i regulaminZI. U nas jest zapis iż sekretarzem jest pracownik OPS. Więc dostałam pismo Kierownika, iż od tego dnia pęłnię funkcję sekretarza oczywiście społęcznie. Podpisałam oświadczenie.
ODPOWIEDZ