kto pisze protokoły i pisma ZI?
kto pisze protokoły i pisma ZI?
Jak to powinno być, bo u nas protokoły i wszelkie pisma wysyłane sporządza osoba nie będąća członkiem zespołu ani też nie jest pracownikiem socjalnym. jest wyznaczona przez kierownika do prowadzenia całej dokumentacji i podpisała tylko oświadczenie. czy może w ogóle tak być? czy powinien to robic członek Zespołu...? jak jest w waszych ops-ach?
Re: kto pisze protokoły i pisma ZI?
po co zakładasz nowy wątek w sprawie, o której pisane było wcześniej!
heh, nie do końca bo wcześniej było pisane o tym czy ma to być przewodniczący, czy sekretarz zespołu a ja pytam o osobę, która nie jest w ogóle członkiem!!??
witam u nas wszelkie pisma pisze sekretarz czyli ja. Siedzę po nocach i piszę.
jeśli nie jest cżłonkiem ZI, to nie powinna mieć wglądu w jakiekolwiek dokumenty ,,przemocowe\'\'. A gdzie ochrona danych osobowych?
osoby postronne nie maja prawa wglądu do dokumentacji - robi to najczęściej sekretarz
u mnie - sekretarz lub przewodniczący, zależy:)dzielimy się
tzn. on sekretarz pisze wszystkie protokoły, etc. a przewodniczący jakieś konkretne pisma
Sekretarz nie jest członkiem zespołu Interdyscyplinarnego - u nas. To zależy jaki macie program i regulaminZI. U nas jest zapis iż sekretarzem jest pracownik OPS. Więc dostałam pismo Kierownika, iż od tego dnia pęłnię funkcję sekretarza oczywiście społęcznie. Podpisałam oświadczenie.
Oprócz kto pisze protokoły i pisma ZI? - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny przeczytaj również:
Wzór
nieodpowiedzialna kobieta
Sprawa o przemoc trafiła do prokuratury...
ZI
Pytanie ?
NK- refleksje z praktyki
przemoc
Szkolenie
Regulamin ZI
nowe rozporządzenie
ważne pytanie!
Jak się pozbyć sprawcy?
Jak się pozbyć sprawcy?
zspól interdyscyplinarny
program korekcyjno-edukacyjny